CDC reclama la millora de l'asfalt del carrer de les Arcades
  
El portaveu del Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha denunciat aquest dimecres el mal estat en què es troba el carrer de les Arcades, (prolongació Monestir de Poblet, on es troba el Royal Tarraco, entre Escultor Verderol i Fray Antoni Cardona i Grau), i ha reclamat a l’equip de govern (PSC-PP) la reparació immediata de l’asfalt.

“El paviment està esquerdat per tot arreu i això, a banda de la mala imatge, suposa un perill per als vehicles”, ha manifestat Abelló, que ha assenyalat que el carrer també és “impracticable per a les persones amb mobilitat reduïda o pels cotxets de nadons”.

“L’estat actual de l’asfalt d'aquest carrer és un dels molts exemples de la poca inversió en manteniment que pateix Tarragona des de fa anys”, ha apuntat el portaveu de CDC, que també ha denunciat que, entre altres desperfectes, una de les voreres del mateix carrer desapareix de sobte obligant als ciutadans a caminar per la calçada.

Abelló ha lamentat la “inacció” i la “manca de voluntat política” de l’equip de govern davant la millora de l’espai públic de la ciutat.

En aquest sentit, ha recordat que el pressupost municipal d’aquest 2016 comptava amb una partida de 350.000 euros per la dignificació d’espais públics, dels quals només s’han executat 120.000. “El més greu, però, és que en el pressupost del 2017 totes les actuacions destinades a millorar l’espai públic de la ciutat estan supeditades a la venda de patrimoni”, ha manifestat el portaveu de CDC
Redacció TT - 28/12/2016 - 14:25h
carrer vedruna vers estanislau figueras
04/01/2017
00:43
A veure quan els hi dóna per obrir un forat que comuniqui el carrer Vedruna amb l'Estanislao Figueras! Tant difícil no és, només per a vianants.
un vei qúeixos
28/12/2016
16:58
Per que no fa una volta per l'Ermita de la Salut? Alla hi te molt per queixar-se, paviments malmesos, manca de voreres, manca de clavagueram, manca d'enllumenat public, perillosa xarxa d'aigua publica, etc, etc... el que no trobara son molts vots, pero si l'agraiment d'uns veins cansats de reclamar vivendes dignes a l'Ajuntament.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat