La Junta de Compensació provisional del PPU 24 assegura que amb la Budellera ens estem jugant el futur de Tarragona
  
La Junta, amb un article d’opinió, que publiquem a la secció corresponent, respon un altre article d’opinió del portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, també publicat a TT, en el que Pau Ricomà critica el Pla de La Budellera.

La Junta de Compensació provisional del PPU 24, La Budellera, conclou l’article manifestant:

"Tampoc la construcció d’aquests habitatges suposarà retardar la cohesió de la ciutat, com diu vostè. Ben al contrari. La Budellera relliga la ciutat per Llevant des de Boscos fins al centre de la ciutat i es podrà circular per un vial que no és ni la N-340 ni la via Augusta.

Creiem que amb assumptes de tant d’abast, com ho és aquest, cal parlar amb propietat i amb coneixement de causa, no només des d’un “pla polític” a curt termini, ja que ens hi estem jugant el futur i la competitivitat de la ciutat de Tarragona, impedint satisfer una demanda que existeix i existirà, i que en cas de no ser coberta es podria desplaçar fora de la ciutat. Atendre aquesta previsió entra també dins les facultats del que se n’espera d’una capital. En seguirem parlant pel bé de la ciutat de Tarragona”.
Redacció TT - 02/01/2017 - 15:28h
David José Luis
03/01/2017
12:14
Fes-ho millor home que el llautó es veu de lluny
Lluis
02/01/2017
21:46
com es relligui també com han fet amb la T11 anem bé. El mal gust està enquistat en aquesta ciutat. Nomes cal veure el nivell de decadencia actual i actuacions com la pasarela del balcó, quin desastre¡!
David
02/01/2017
21:13
El Poum firmado dice que se puede construir. El ajuntament no es nadie para paralizar lo que la Generalitat le dio luz verde. Duplica zonas verdes. Yo creo que es necesario los hoteles, aunque son demasiados pisos. No obstante el problema viene por la gente adinerada de llevant. Creian que la playa larga seria siempre suya y hay que compartirla. Por mi parte creo que primero se deberia haber desarrollado la vall del loreto, horta gran y pou boronat. Han empezado o ya veremos con la guinda del pastelito de Tarragona.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat