La CUP accepta la invitació de José Luis García de reunir-se per parlar del Pla de la Budellera
  
El passat 4 de gener de 2017, la Junta de Compensació “provisional” del PPU24 la Budellera va proposar al Grup Municipal de al CUP de Tarragona mantenir una reunió per tal de “poder comentar i valorar els aspectes socials, mediambientals, econòmics i de vertebració del territori que (segons ells) representa el projecte de la Budellera”.

"Des de la CUP fem pública la nostra acceptació de la invitació a la reunió amb una sèrie d’afegits que creiem importants i democratitzadors. D’una banda, demanem que José Luis García, que és qui signa la carta, participi a la reunió i que aquesta es faci de forma oberta, ja que l’Assemblea de la CUP és formada per molt diverses persones que hi volen participar i que alhora creuen que per entendre bé un tema cal sentir opinions diverses i diferents.

És per això que, alhora, proposem que la reunió tingui format obert i es desenvolupi en un espai públic per tal que tothom qui vulgui i tingui quelcom a dir pugui prendre-hi part més enllà dels membres de la CUP i puguem valorar, així, tots els suposats beneficis que aquest pla tindrà per a la ciutat.

Són dues propostes democratitzadores de les reunions entre empresaris i partits, on massa sovint es decideixen coses que passen a ser transcendents per a àmplies capes de la població i les persones afectades només poden opinar quan ja no es pot fer res.

És per això que convidem José Luis García, com a president de la Junta de Compensació, i totes les persones afectades de Tarragona per aquest pla a participar en la reunió que tindrà lloc el proper divendres 20 de gener a les 17h a la Sala d'Actes d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona.
Redacció TT - 14/01/2017 - 10:28h
guanys
16/01/2017
00:01
També hi deu haver aquí el 3%.
veu ciutadana
15/01/2017
20:26
es increíble que este señor este solo en su gran negocio ¿ con quien esta para tener la cantidad de suelo construible en Tarragona , y los politicos de ahora y antes apoyándole, es increíble que en Terres cavadas se repita la historia en la Budallera sin poyo politico no seria posible y la ciudadan ia en letargo total
Al patetic
15/01/2017
15:32
Sí, també està aquell d que "pels seus fets els coneixereu". I aquests fan un podoreta de lluny i d'anys i panys que ni te QUENT.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat