ERC reclama que abans d'implementar nous projectes urbanístics es faci un registre dels solars buits
  
Solar al passeig de les Palmeres
El grup municipal d’ERC-MES-MDC aposta per estudiar totes les possibilitats de creixement urbanístic sostenible a Tarragona, incloent l’edificació en els diferents solars buits que existeixen en diferents indrets de la ciutat. Per fer-ho, reclamen l’elaboració d’un cens d’aquests solars que permeti saber quants n’hi ha, la seva situació i el possible ús que se’ls podria donar. ‘Abans de prendre cap decisió urbanística que impulsi nous assentaments poblacionals, cal fer estadística i avaluar les possibilitats que ofereixen els solars buits de la trama consolidada per construir-hi habitatges’, afirma el conseller d’ERC-MES-MDC Jordi Fortuny.

Els republicans expliquen que existeix un registre de solars buits des de finals dels anys 60 del segle passat però que no està actualitzat. ‘Actualitzant-lo tindríem un instrument jurídic que ens donaria eines per obligar els propietaris, en cas d’incompliment, a edificar’, explica Fortuny. Per altra banda des d’ERC-MES-MDC asseguren que el cens permetria estudiar en cada cas, la possibilitat d’ubicar-hi provisionalment serveis comunitaris com aparcaments o zones d’esbarjo abans no es decideixi l’ús definitiu del solar, i així, eradicar les situacions d’insalubritat que es donen en molts solars buits.

ERC-MES-MDC presentarà aquesta proposta en forma de moció al consell plenari d’aquest dijous. En el mateix plenari demanaran la gestió pública de les 7 llars d’infants de Tarragona que actualment estan gestionades de manera indirecta per diferents empreses. Segons la consellera republicana Mònica Alabart, ‘la gestió directa de totes les llars d’infants municipals permetria optimitzar recursos humans i materials i millorar l’atenció a les necessitats educatives específiques de l’alumnat de Tarragona’.
Redacció TT - 23/01/2017 - 14:46h
amen
24/01/2017
10:41
sigui com sigui tenen raò.
eiiiiiiii
23/01/2017
21:02
la budallera és molta budellera.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat