La CUP vol que la reunió amb José Luis García sigui oberta i que aclareixi quin és el seu paper en el plantejament urbanistíc de la ciutat
  
Des del Grup Municipal de la CUP de Tarragona volem fer pública la resposta a la nostra proposta de reunió de la Junta de Compensació provisional del PPU-24. La nostra proposta responia a una invitació prèvia de la mateixa Junta:

"El passat divendres 20 de gener, havíem convidat públicament Jose Luis García, president de la Junta de Compensació provisional del PPU-24 a explicar-nos el Pla de la Budellera públicament a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona, en una reunió oberta a la qual també vam convidar tothom qui cregués que estava afectat pel Pla o bé tingués interès a dir-hi quelcom. García no hi va fer cap perquè no l’havíem convocat formalment, pel que, després de demanar-li disculpes, el vam convidar per escrit com a president de la Junta de Compensació.

La resposta de Jesús A. Gómez Espejo, secretari de la Junta, ha estat que es reuniran amb el nostre Grup Municipal tan aviat com puguin, tot i que en el missatge rebut el dilluns 23 de gener ha recordat que «la petició de reunió, per part de la Junta de Compensació, va adreçada als membres del Grup Municipal de la CUP i que no té altre intenció que donar a conèixer a aquests representants de la vostra formació política en què consistirà el projecte de la Budellera», pel que esperen «que entengueu que no ens pertoca pas participar en actes que s’allunyin d’aquests objectius. Atès que, entre d’altres coses, nosaltres no decidim el planejament urbanístic de la ciutat ni tenim cap facultat per prendre decisions que afectin el futur dels tarragonins.» Alhora, ens diuen que «el sol•licitant de la reunió és la Junta de Compensació provisional del PPU-24 La Budellera. Per la qual cosa us informarem també, oportunament, de les persones que per part nostre prendran part a la reunió, com també esperem que vosaltres feu el mateix per part vostre».

La nostra resposta és la mateixa que havíem fet. Quan vulguin, senyors «que no decideixen el planejament urbanístic de la ciutat», farem una reunió oberta, ja que nosaltres no tenim res a amagar del que parlem amb gent que vol fer negocis particulars amb el planejament urbanístic de la nostra ciutat, que és de totes i tots. I alhora, demanem que sigui el senyor José Luis García, president de la Junta de Compensació, qui vingui a la reunió ja que hem detectat, després de diverses reunions amb afectats i veïns sobre el tema, que des de fa anys i panys en aquesta ciutat hi ha rumors al voltant de la seva persona que creiem que cal que ell mateix ens desmenteixi o corrobori, rumors que tenen a veure tant amb Terres Cavades com amb la Budellera, rumors que diuen que qui planeja el desenvolupament urbanístic de Tarragona no és l’Ajuntament sinó ell mateix. Segurament són disbarats ―o no―, però ens agradaria saber-ho de primera mà.

Creiem que tant aquests rumors com els que diuen que va ser ell mateix qui va posar el senyor Josep Maria Milà, qui va ser arquitecte de confiança seu durant molts anys, en el càrrec de regidor d’Urbanisme mereixen un desmentiment públic o una corroboració categòrica, ja que no fan cap favor ni a ell ni a la nostra ciutat, per la imatge de la qual ens preocupem en la nostra qualitat de càrrecs electes. El que no farem a la CUP és reunir-nos d’amagat de la gent sobre un tema que afecta la totalitat de la ciutat, i menys amb aquests rumors corrent de boca en boca amb una realitat que no ajuda gens ni mica a desmentir-los.

És per tot això que convidem José Luis García, en qualitat de president de la Junta de Compensació del PPU24 la Budellera, a una reunió oberta a la Sala d’Actes Municipal ―o en un altre lloc públic― per tal de respondre les preguntes del Grup Municipal de la CUP i de totes les persones de la ciutat que li vulguin plantejar dubtes sobre aquest Pla".
Redacció TT - 24/01/2017 - 14:13h
Ji ji ji ji ji
25/01/2017
20:11
¿Tarde para modificar un POUM? Permíteme unas risas Company!!! Esta panda modificará a su antojo hasta el color de las bragas que no llevaba la Stone si le viene en gana...
David
25/01/2017
19:05
Ahora ya no hay nada que hacer. Pasaron 10 años para realizar y discutir sobre el POUM. Si esta bien o no ya es tarde. Se podra retrasar pero no paralizar. Nuestros politicos saben las leyes pero para contentar a las personas MIENTEN. No obstante llevant quieren seguir que siga siendo una zona de lujo exclusiva. Muchos intereses tiene todo el mundo ahora.
A " Petició fora de lloc i en condicions desiguals. "
25/01/2017
17:52
Segur que és fora de lloc? Lo que passa és aquí estan acostumats a trobar-se en un despatxet, fumar un habanos i treure el mapa de Tarragona i repartir-se'l com si fos un pastís de cumpleanys. Doncs no, si algú vol fer algo que s'afecta a tots que es mulli en públic. De linxament res de res, amb educació es pot dir tot, no?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat