El Pla de la Budellera es farà per fases, tal i com reclamaven els veïns
  
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat després de la Comissió Territorial d’Urbanisme que ha tractat del Pla Parcial de la Budellera, que el Pla compleix tots els aspectes del POUM i que ja s’havia anunciat que el nombre d’habitatges no serien 5.738 sinó 4200. L’alcalde ha afirmat que “hem previst el desenvolupament del Pla per etapes, no en una sola vegada, aquestes etapes ara les hem de definir”.

La Comissió ha fet d’altres consideracions com millorar la connexió de la Budellera amb l’AP-7; disminuir l’alçada dels edificis de 12 plantes, que passarien a ser de planta baixa més 6 plantes; resoldre la connexió amb la carretera del Nàstic i millorar i ampliar la connexió a la platja Llarga per sota de la via del tren perquè sigui més accessible.

L’alcalde ha afirmat que “aquestes modificacions substancials del Pla Parcial 24 portaran a una nova aprovació inicial del Pla de la Budellera, són prescripcions i recomanacions de la Comissió que milloren el Pla i per això nosaltres les volem tenir en compte i les inclourem”. L’alcalde ha concretat que “la Comissió Territorial ha informat favorablement el Pla Parcial i el que ha fet són recomanacions.”

A la Comissió també s’ha acordat que la zona de la platja Llarga qualificada com a equipament públic passarà a ser zona verda, per tant, s’eliminarà l’aparcament previst.

L’alcalde ha destacat que el Pla Parcial de la Budellera es respectuós amb l’Anella Verda de Tarragona i el Patrimoni Històric.
També ha fet menció a que es construiran dos dipòsits de laminació, per evitar inundacions a la platja de l’Arrabassada i al sector de Cala Romana.

Una vegada introduïdes les modificacions al Pla Parcial de la Budellera, l’Ajuntament el tornarà a aprovar inicialment i s’obrirà el període d’exposició pública i d’al•legacions.

D’altra banda, també cal destacar que el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Milà, no participarà en la nova aprovació inicial, i el seu lloc l’ocuparà la regidora Ivana Martínez.
Redacció TT - 27/01/2017 - 15:39h
Pinocho
30/01/2017
11:21
Pero si el ballesteros deia que els havien fet sugerències! Ara resulta que ens va mentir perque li van obligar a fer canvis!!
Platja privada de llevant
29/01/2017
10:44
I la gent que vagi a la platja on deixarà el cotxe? Ah! Anirem a aparcar a la porta dels xalets de la zona.... com que els veïns no volen el pàrquing, anirem a aparcar a casa seva. Abans d'eliminar res, l'ajuntament hauria de donar solucions.
Tarragoní
28/01/2017
20:18
No entenc aquesta mentalitat de poble.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat