ERC diu que Ballesteros menteix ja que les prescripcions de la Comissió d'Urbanisme són obligatòries
  
Després d’accedir al contingut de l’informe de la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat, des d’ERC-MES-MDC es mostren perplexos per les paraules de l’alcalde, qui va assegurar que es reformularia el PP24 ‘per voluntat pròpia’. ‘L’alcalde no diu la veritat: les prescripcions de la Comissió d’urbanisme de la Generalitat són d’obligat compliment’, explica Pau Ricomà. I és que en l’esmentat document s’indica clarament que s’ha d’informar a l’Ajuntament ‘que aquest informe és vinculant pel que fa a les prescripcions fonamentades en motiu d’interès supramunicipal i de legalitat contemplats en els articles 87.3 i 87.4 de la Llei d’Urbanisme’.

‘Aquestes prescripcions són les que fan referència, entre altres, a la desmesura de les dimensions del pla i s’aconsella ajustar l’execució de les obres d’urbanització i edificació a les previsibles demandes de mercat’, expliquen els republicans. ‘La comissió evidencia aquesta desmesura de forma molt gràfica: la construcció de la Budellera, amb 15500 habitants, suposaria crear un barri de les dimensions de poblacions com Torredembarra; incrementant en un 12 per cent la població total de Tarragona. L’informe diu, textualment, que és desproporcionat implantar un paquet residencial d’aquestes dimensions’, afegeix Ricomà.

‘Li demanem a l’alcalde transparència. La pitjor manera d’iniciar un període de diàleg i consens és no dir la veritat d’entrada’, lamenten els republicans. Celebren però, que l’informe de la Comissió d’Urbanisme posa de manifest que ‘hi ha camí a recórrer per a la modificació del pla parcial de la Budellera. Tenim temps i marge per cercar una solució de consens i repensar el creixement de la ciutat’.

Des d’ERC-MES-MDC es mostren satisfets que amb l’informe de la comissió d’urbanisme la Generalitat vetlli pels interessos de la ciutat de Tarragona. ‘Portem temps defensant la reformulació del projecte de la Budellera amb arguments propis i compartits amb diverses entitats i que ara veiem avalats en l’informe de la Comissió’, conclou Pau Ricomà.
Redacció TT - 01/02/2017 - 16:44h
política-negoci
06/02/2017
12:43
El Pla de la Budellera és un negoci immobiliari, o és que encara no te n'has adonat?
ACR
02/02/2017
11:59
Està tota la ciutat buida. Perdem més de 1.000 habitants cada any. S'hauria de promoure la reforma d'habitatges. O, en tot cas, construir poc i entre barris i centre per fomentar la seva integració a la ciutat. El pla de la Budallera és una barbaritat
Fangar
02/02/2017
09:04
El que és tirar "mes merda" és fer cases i més cases perquè estiguin buides i carregar-se lo poc de verd que queda a la Tarragona del segle 21
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat