L'actual Pla de la Budellera es suspendrà i s'haurà de tornar a aprovar inicialment
  
El govern municipal presentarà en el Plenari del 17 de març la suspensió del tràmit del Pla parcial urbanístic 24 La Budellera. Això significa una nova aprovació inicial motivada perquè hi ha modificacions substancials en l’informe de la Generalitat i, per tant, es requerirà a la Junta de Compensació provisional que presenti el pla parcial modificat amb les prescripcions vinculants de la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona (CTUT) del passat 27 de gener. El govern iniciarà aquesta setmana un procés de diàleg informatiu amb les entitats que han presentat al•legacions.

La Junta de Compensació de la Budellera tindrà un termini màxim de tres mesos per presentar un nou Pla parcial. Des del moment que el presentin, l’Ajuntament tindrà tres mesos per fer una nova aprovació inicial. Després es posarà a exposició pública i s’obrirà el període d’al•legacions. Es resoldran les al•legacions i es demanarà informe a la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona i, per últim, l’aprovació definitiva per part de l’Ajuntament.

El nou Pla parcial haurà de complir les prescripcions tècniques de la comissió d’urbanisme del Camp de Tarragona que són vinculants, la més substancial és la que considera necessari fragmentar de forma esgraonada el sector de la Budellera, això vol dir que el Pla s’ha de desenvolupar en àmbits més petits i no de cop.

En una compareixença davant dels mitjans de comunicació, la portaveu de govern i consellera delegada del pla parcial 24, Begoña Floria, ha explicat que l’Ajuntament iniciarà un procés de diàleg informatiu amb les parts afectades, associacions i entitats, per explicar quins són els passos a seguir després de l’informe de la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat i el procés que se seguirà a partir d’ara. En aquest sentit, ha subratllat que “la nova aprovació inicial del Pla de la Budellera, una vegada la Junta de Compensació el presenti, i la seva exposició pública permetrà presentar novament al•legacions, per tant, es garantirà la màxima participació ciutadana, social i política, perquè es tracta d’un projecte del futur de la ciutat”.

La portaveu de govern, Begoña Floria, també ha subratllat que “la voluntat del govern municipal és que el nou pla parcial de la Budellera mantingui el mateix esperit en el que fa referència als equipaments i a les zones verdes”.
Redacció TT - 06/03/2017 - 15:01h
Jam
12/03/2017
23:00
Mes valdria fer uns accesos a l,estacio ubicada al sembrat, perdo, al camp de Tarragona, mes dignes i comodes, uns transports me acurads i aparcaments adecuats en espai i preus,sense perdre de vista que el que volem es una estacio d,AVE a la ciutat, com si fosim catalans de ple dret i els parxes tipus pasarela a la platja deixin de un mal son, els que ens gobernen siguin municipals, diputacio i sobretot Generalitat, no ens tenen per res.
mancances
09/03/2017
13:55
Quan tindrà TGN una estació d'alta velocitat? Quina pena foten els nostres representants de la ciutat.
> Manel
08/03/2017
12:11
Si fent carrers fan calerons per ells és bo... arreglant no cal perquè no en guanyen. És el resum de tot, diners.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat