S'inauguren les obres de reforma del Palau Municipal i Ballesteros destaca la capacitat de recuperar edificis històrics com el Banc d'Espanya o la Tabacalera
  
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili; i el director dels Serveis Territorials d’Interior, Joan Carles de la Monja han inaugurat aquest matí la reforma interior del Palau Municipal.

El cost de les obres ha estat de 3.263.370, 56 euros i l’alcalde Ballesteros ha destacat “que de no haver estat per la implicació de totes les administracions en uns moments econòmics tan difícils no s’hagués pogut fer”. El Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació ha aportat 910.085, 10 euros, és a dir, el 28,39% del total, mentre el Pla Únic d’Obres i Serveis (POUSC) de la Generalitat ha posat 650.000 euros, que representen el 20,26% del cost total de l’obra.

L’alcalde també ha explicat que les noves dependències municipals, més espaioses i funcionals, estaran ocupades per Serveis a la Persona, Informàtica, alguns serveis d’Intervenció i Recaptació Voluntària que estaven dispersos, a més a més de Contractació, els sindicats i els partits polítics, que milloren els seus accessos de cara a la ciutadania. “Ara ens queda iniciar una segona fase que és la construcció al solar de la Rambla Vella per així poder alliberar l’edifici de la Rambla Nova, que anualment té un cost de 600.000 euros”. Ballesteros ha remarcat que “amb les obres de reforma d’aquesta part del Palau Municipal hem demostrat, un cop més, que hem estat capaços de recuperar edificis històrics que estaven en desús com l’antiga Chartreuse, el Teatre Tarragona, la Savinosa que ja té un projecte molt sòlid, el Teatre Romà, el Mercat Central, la Tabacalera o el Banc d’Espanya.

Per la seva part, el president de la Diputació, Josep Poblet, ha lloat una transformació d’uns espais que han aconseguit ser “plurifuncionals i lluminosos”. “Són dos segles d’història de l’administració, ja que la Diputació antigament estava a aquest espai”.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, i el director dels serveis territorials d’Interior de la Generalitat, Joan Carles de la Monja, han coincidit en assenyalar que “les millores d’aquesta part del Palau Municipal redundarà en benefici dels ciutadans i els treballadors municipals”.

Les obres de construcció del Palau Municipal es van iniciar al març del 2009 i es van perllongar fins al 2012 que es va fer tota la rehabilitació estructural. Al març del 2016 es va reemprendre l’obra fins al 31 de desembre de l’any passat, que van finalitzar.
Redacció TT - 31/03/2017 - 16:05h
increïble!
04/04/2017
15:15
no m'ho puc creure! com pot l'alcalde vanagloriar-se de la recuperació d'edificis històrics de Tarragona? es pensa que els tarragonins no tenim ulls per veure l'abandonament en què es troba una llista inacabable d'edificis? es pensa que no ens adonem dels poquíssims projectes de recuperació que realment tiren endavant? creu que no sabem comptar el nombre d'anys que duren aquests projectes?
an
03/04/2017
10:59
perdre la consciència de realitat és trist i fer-ho amb els itjans amplificant-ho encara més. Quye algú li digui que plegui
hola
01/04/2017
20:46
Quina camarilla!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat