L'Ajuntament ordena l'enderroc del tòtem publicitari de Parc Riuclar
  
La Junta de Govern Local celebrada avui ha acordat ordenar a Annunzia Publicidad Exterior SL. que en el termini d’un mes enderroqui el tòtem publicitari instal•lat al carrer Lluis Bonet i Amigó, 4, deixant el terreny en l’estat en què es trobava abans de la comissió de la infracció, ja que l’Ajuntament de Tarragona per una resolució del 22 de febrer de 2017 li va denegar la legalització que havia sol•licitat. El termini comença a comptar des de la recepció de la notificació.

També s’ordena a Annunzia Publicidad Exterior SL que en un termini de tres dies, comptats des de l’endemà de la recepció de la notificació de la present resolució, desconnecti la il•luminació del tòtem publicitari i tapi la publicitat existent, en tant no s’enderroqui el tòtem publicitari.

La resolució adverteix que si incompleix aquesta resolució, es procedirà a l’execució forçosa, imposant multes que poden anar de 300 a 3000 euros, o bé, executar les obres subsidiàriament per part de l’Ajuntament i a càrrec de l’interessat.

S’adverteix a l’empresa que en cas d’incompliment de les mesures referents a la desconnexió de la il•luminació i a tapar la publicitat, es procedirà subsidiàriament per part de l’Ajuntament, a precintar i tapar la publicitat del tòtem esmentat, i a la desconnexió de la llum, i les despeses aniran a càrrec de l’interessat.

L’ordre d’enderroc, s’emmarca el Ple municipal del 24 d’octubre del 2017 va aprovar suspendre durant un any les autoritzacions o comunicacions per instal•lar cartelleres publicitàries a tot el terme municipal per tal de regular i actualitzar l’ordenança que estava en vigor des del 1988, tot i que amb modificacions posteriors. Aquest acord de suspensió de llicències va afectar, no sols ha afectat a la cartellera de Parc Riuclar, sinó també a 13 cartelleres publicitàries que estaven en tràmit i a totes les que no tenien llicència o els hi ha caducat el termini d’autorització

El passat 17 de febrer, el Ple de l’Ajuntament va aprovar inicialment la nova ordenança d’Instal•lacions i Activitats Publicitàries per resoldre el problema de la sobreexplotació publicitària, atenent a criteris d’interès general, protecció i salvaguarda de l’espai públic. L’ordenança regula els rètols, veles, cartelleres, cartells i pancartes; ara està a exposició pública fins el dia 24 d’abril, sinó es presenten al•legacions quedarà aprovada definitivament i si se’n presenten s’hauran de resoldre i tornar a fer l’aprovació per part del Plenari.

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep Maria Milà, ha manifestat que “la nova ordenança té com objectiu millorar la imatge de la ciutat, deteriorada actualment per la gran quantitat de cartelleres”.
Redacció TT - 06/04/2017 - 14:42h
pueblerinos
07/04/2017
14:54
¿Si anunciara el corte inglés no la hubieráis tocao no?
ja tocava
06/04/2017
19:33
Que se'l posin a casa seva. No trobaràs cap senyal de trànsit direcció TGN a Reus.
veí
06/04/2017
17:44
Ja era hora!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat