Les tres Federacions de Veïns reivindiquen reconduir l'urbanisme
  
Les tres Federacions d'Associacions de veïns de la ciutat de Tarragona: Ponent, Centre i Llevant, que juntes representen la gran majoria d'associacions de veïns, uneixen esforços per demanar a l'Ajuntament que canviï les seves prioritats i polítiques en matèria d'urbanisme i desenvolupament de la ciutat.

El proper dijous 25, a les 19h se celebrarà a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona, un acte en el que s'exposaran els motius pels que es considera prioritari reconduir l’urbanisme de la ciutat per tal d'aturar la degradació del centre, potenciar la renovació d'edificacions en mal estat, dinamitzar el comerç local i evitar projectes faraònics que poden hipotecar el futur de la ciutat i fer-nos repetir errors que ens van dur a la crisis inmobiliaria de la que poc a poc s'està sortint.

L'acte servirà per exposar i combinar les opinions de dos prestigiosos arquitectes, reconeguts acadèmics i professionals, coneixedors del planejament urbanístic tant a Catalunya i com al Camp de Tarragona, i les experiències de ciutadans i dels comerciants.

El rigor i coneixement acadèmic s'exposarà mitjançant les intervencions de:

Josep Parcerisa Bundó, Catedràtic d’Urbanisme de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB, Universitat Politècnica de Catalunya).

Anton Pàmies Martorell, Professor de planejament de l’Escola d’Arquitectura La Salle, Tarragona (Universitat Ramon Llull)

Les experiències, vivències i opinions de la ciutadania i dels comerciants de Tarragona s'exposaran mitjançant la publicació i el posterior debat públic dels resultats d'una enquesta realitzada als comerciants del centre de Tarragona, que mostra un elevat grau de descontent dels comerciants locals amb el creixement de la ciutat per la seva perifèria, la desertització del centre i la desconnexió dels barris de Ponent amb la resta de la ciutat.
Redacció TT - 19/05/2017 - 13:48h
Toni
22/05/2017
18:56
Debat més que necessari en aquesta ciutat que pateix un urbanisme deficient que afecta a la qualirat de vida dels seua veïns. A veure si els responsables politics en prenen nota
Aixi si.
20/05/2017
11:05
Crec que es encertat explicar-nos que passa amb l’urbanisme a casa nostra. Això beneficia a tothom i cal saber si efectivament hi ha “grandes constructores” al darrera. Lo ideal seria que això ho fes l’Ajuntament, però si ell no ho fa, benvingudes siguin les FEDERACIONS DE VEINS.
Más valdría que se unieran para primeras necesidades.
20/05/2017
08:53
Porque no se unen para pedir que abran un CAP en la MOra. o para que abran los CAPs de noche. estos creo que se unen por algun interes partidista o personal. porque hay otros intereses necesarios que son más importantes en nuestra vida diaria. Pero claro eso solo afecta a los vecinos pobres, y no hay grandes constructores etc. detras que puedan beneficiarse. CADA DÍA CREO MENOS EN LAS FEDERACIONES DE VECINOS.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat