Les tres Federacions de Veïns reivindiquen reconduir l'urbanisme
  
Les tres Federacions d'Associacions de veïns de la ciutat de Tarragona: Ponent, Centre i Llevant, que juntes representen la gran majoria d'associacions de veïns, uneixen esforços per demanar a l'Ajuntament que canviï les seves prioritats i polítiques en matèria d'urbanisme i desenvolupament de la ciutat.

El proper dijous 25, a les 19h se celebrarà a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona, un acte en el que s'exposaran els motius pels que es considera prioritari reconduir l’urbanisme de la ciutat per tal d'aturar la degradació del centre, potenciar la renovació d'edificacions en mal estat, dinamitzar el comerç local i evitar projectes faraònics que poden hipotecar el futur de la ciutat i fer-nos repetir errors que ens van dur a la crisis inmobiliaria de la que poc a poc s'està sortint.

L'acte servirà per exposar i combinar les opinions de dos prestigiosos arquitectes, reconeguts acadèmics i professionals, coneixedors del planejament urbanístic tant a Catalunya i com al Camp de Tarragona, i les experiències de ciutadans i dels comerciants.

El rigor i coneixement acadèmic s'exposarà mitjançant les intervencions de:

Josep Parcerisa Bundó, Catedràtic d’Urbanisme de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB, Universitat Politècnica de Catalunya).

Anton Pàmies Martorell, Professor de planejament de l’Escola d’Arquitectura La Salle, Tarragona (Universitat Ramon Llull)

Les experiències, vivències i opinions de la ciutadania i dels comerciants de Tarragona s'exposaran mitjançant la publicació i el posterior debat públic dels resultats d'una enquesta realitzada als comerciants del centre de Tarragona, que mostra un elevat grau de descontent dels comerciants locals amb el creixement de la ciutat per la seva perifèria, la desertització del centre i la desconnexió dels barris de Ponent amb la resta de la ciutat.
Redacció TT - 19/05/2017 - 13:48h
Si que reclamare
24/05/2017
14:48
Porque siempre salis beneficiados los de Poniente, Cuando no utilizais a las demás asociaciones y federaciones para vuestro interès Privado o de vuestra zona. Porque ni os preocupats de otras primeras necesidades bàsicas, ni pensais en barrios de Levante ni barrios del Norte. Ya esta bien de utilitzar a vuestra conveniència a los vecinos de la ciudad.
Casualidad ???
24/05/2017
14:07
Cierto, nos ha faltado siempre informacion, los poderosos tienen medios y contactos politicos para estar bien informados y en cambio nosotros, pobres hombres de la calle, siempre nos enteramos tarde cuando no la quieren colar, ¿Que le vamos a hacer? Mas vale tarde que nunca...
propìetario
24/05/2017
11:27
solo cuando en esta ciudad se va a hacer algo se mueven algunos. Porqué durante 13 años que ha tardado en aprobarse el P.O.U.M. Que se aprobó por cierto en plena crisis(2013) no se dijo nada?? Es mucha casualidad.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat