S'adjudiquen les obres de remodelació de la Plaça Corsini per 400.000 € i 16 mesos d'execució
  
La Direcció General d'Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment ha adjudicat els treballs d'urbanització a la plaça Corsini a l'empresa Cobra Instalacions y Servicios S.A. per un valor de 399.227,73 € (IVA inclòs).

Les obres, que tenen un termini d'execució de 16 mesos tot i que es preveu que estiguin enllestides amb menys temps, preveuen la urbanització de la plaça i la instal•lació dels elements d'enllumenat.

La consellera de Comerç i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, s'ha congratulat per aquesta actuació, que permetrà que la urbanització de la plaça comenci un cop acabats els treballs de desmuntatge de la carpa del Mercat provisional. "Un cop obert amb èxit el Mercat Central el passat 16 de març ara centrem els esforços en la remodelació de l'entorn, que han de permetre consolidar tota la zona com un dels principals pols d'atracció comercial de la ciutat".

La consellera Ferrando ha afegit: "La retirada de la carpa provisional de la plaça Corsini ha fet que de nou els tarragonins i tarragonines gaudeixin de la visió de la façana del remodelat Mercat Central i de l'edifici de Correus, i que la llum i el espai retornin en una fase prèvia a la urbanització definitiva de la nova plaça Corsini, que reneix amb un caire de convivència entre el comerç, els veïns, el lleure, el mercadet, les fires, la restauració, el turisme i la cultura."
Redacció TT - 25/05/2017 - 21:31h
Plaçalliure
31/05/2017
16:55
No cal que s'hi gastin masses diners en aquesta plaça, total d'aquí quatre dies estarà envaïda per les terrasses dels bars circundants
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat