ERC reclama suport a l'oposició per celebrar un ple extraordinari sobre la revisió del POUM
  
ERC-MES-MDC fa una crida a la resta de grups de l’oposició a l’Ajuntament de Tarragona per a que donin suport a la seva petició de celebrar un plenari extraordinari per abordar la necessitat de revisar el planejament urbanístic de la ciutat. Els republicans van fer una petició per escrit a tots els grups fa un mes i només han rebut resposta negativa del PSC i positiva per part de la CUP. Segons el Reglament Orgànic Municipal, l’alcalde té l’obligació de convocar un ple extraordinari quan una quarta part dels membres de la corporació ho sol•liciti.

"Amb el suport d’un sol conseller més seria suficient per celebrar el plenari extraordinari i monogràfic sobre urbanisme" explica el portaveu d’ERC, Pau Ricomà. El líder republicà fa "una crida a la responsabilitat política i a la coherència a aquells partits que coincideixen amb nosaltres que l’actual POUM està desfasat i és un instrument que no s’adequa als interessos dels tarragonins". Des d’ERC-MES-MDC defensen que l’actual POUM respon a la lògica del segle XX basada en el creixement continuat, el malbaratament del sòl i dels recursos i l’especulació. "Nosaltres apostem per la lògica del segle XXI d’un desenvolupament sostenible; una lògica que coincideix amb criteris generals de tècnics, urbanistes, geògrafs i arquitectes", afirma Ricomà.

El republicà afegeix que "la nostra prioritat és la recuperació del centre de la ciutat, la cohesió amb els barris del Nord i de Ponent i la preservació de l’entorn natural de Llevant".

Pau Ricomà qualifica l’actual POUM com un "devorador d’espais verds que no prioritza la recuperació, la regeneració i la dignificació per sobre del creixement urbanístic desmesurat".

Des d’ERC-MES-MDC animen la resta de grups a abordar la revisió del planejament urbanístic sense mandra ni por. "Encara estem a temps de refer el POUM prioritzant els interessos de la ciutat", conclou Ricomà.
Redacció TT - 14/06/2017 - 14:52h
A pisos lletjos
17/06/2017
16:24
Penso exactament igual que tu. I molta gent també
pisos lletjos ben lluny
16/06/2017
06:40
A mi tot el que sigui parar una més que segura destrossa urbanística i arquitectònica a base de blocs de pisos lletjos i sense vida de totxana i formigó a l'estil Arrabassada o Joan XXIII, especialitat José Luis García, amb l'ajut inestimable de l'amic Ballesteros i demés equip de desgovern, m'és igual el partit que ho plantegi. La poca bellesa que li queda a Tarragona ha de ser prioritària, encara que molt poca gent pensi com jo.
Xavi
15/06/2017
22:42
Bé, de moment els promotors han demandat l'ajuntament i la Generalitat pel fre al projecte. La resolució d'un procés contenciós-administratiu no respon a raons de justicia, equitat o clam popular, sinó a l'estricta legalitat. Un pleit saps com comença però no com acaba. Consti que estic plenament d'acord amb ERC
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat