ERC proposa habilitar un solar de la Rambla Vella com a aparcament de motocicletes
  
ERC-MES-MDC proposa a l’equip de govern que habiliti un solar municipal ubicat a Rambla Vella com aparcament de motocicletes. La proposta dels republicans arriba després de diverses queixes de conductors que asseguren que aparcar en aquesta zona a determinades hores resulta impossible. Fins ara, moltes motocicletes aparcaven damunt la vorera de Rambla Vella però des de fa unes setmanes s’ha començat a sancionar aquest ús de l’espai.

‘Entenem que les motocicletes no han d’aparcar damunt la vorera en compliment de la normativa municipal, però cal donar alternatives als usuaris d’aquest vehicle. No podem oblidar que l’ús de la moto és beneficiós per donar fluïdesa al trànsit de la ciutat’, explica el portaveu Pau Ricomà.

Ricomà assenyala que el solar de la Rambla Vella ubicat a la cantonada amb Rera Sant Domènech podria acollir més d’una trentena d’espais per motocicletes. ‘En aquest solar s’hi volen instal•lar en un futur dependències municipals. Mentre no s’hi comenci a construir pot ser una solució immediata al problema d’aparcament que ara mateix ja existeix i ens dona marge per estudiar solucions definitives’, afirma Ricomà. El republicà afegeix que la Llei d’Urbanisme permet els usos provisionals del sòl per donar aquest tipus de serveis.

Des d’ERC-MES-MDC asseguren que aquesta intervenció hauria d’anar acompanyada d’una avaluació de les zones de la ciutat que requereixin crear noves places d’aparcament per a motos. ‘El cas de la Rambla Vella és un dels punts més crítics pel que fa a l’aparcament. Creiem però que podríem aprofitar per estudiar si són necessaris més aparcaments en altres punts de la ciutat’, conclou Ricomà.
Redacció TT - 28/06/2017 - 16:36h
Voreralliure
28/06/2017
16:56
Els veïns hem estat suportant anys i anys la circulació i aparcament de motos a la vorera de la R Vella. Ja era hora que les restituïssin a la calçada.
Al carrers August i Assalt hi ha centenars de metres lineals d'aparcament per a motos.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat