El Carrer de Sant Domènec es convertià en zona de vianants gràcies al PIPA
  
Aquest dijous, dia 3 d’agost, s’iniciarà l’obra de renovació integral dels carrers Sant Domènec i Salines, en el marc del projecte integral de la Part Alta (PIPA). Aquesta intervenció transformarà el carrer en zona de vianants, amb el canvi del paviment consistent en una plataforma única i del mateix tipus de pedra que la veïna Plaça de la Font; llevat de la cantonada amb Rera Sant Domènec que es farà amb un acabat diferent.

Amb aquestes intervencions el carrer Sant Domènec esdevé especialment per a vianants, encara que es permeti la circulació esporàdica de vehicles.

Adequació de les instal•lacions
L’adequació de les instal•lacions comportarà la renovació de clavegueram, aigua potable, reg i incendis:

• Soterrament d’instal•lació elèctrica aèria i millora de les existents; també d’enllumenat públic i incorporació de posta a terra.

• Soterrament de les línies generals de telefonia i millora i ampliació de les existents (llevat de les línies individuals de façana).

• Millora de la disposició de la xarxa de gas en rases i ampliació de la instal•lació existent.

Pilones de pas
Pel que fa a les pilones que hi ha a l’entrada de la plaça de la Font, des del carrer Sant Domènec, aquestes es traslladen al principi del carrer Salines. En horari de càrrega i descarrega, com a la resta de la Part Alta, es baixarà la pilona de pas per permetre l’activitat quotidiana de veïns, comerciants i passavolants.

Pressupost
El Projecte, promogut per EMATSA (aigua i clavegueram) i SMHAUSA (la resta) té un pressupost repartit en dos lots de licitació i execució que fan un total de 309.400 €, abans d’IVA.

El primer lot de 208.745,39 €, es per el projecte de SMHAUSA , el segon lot amb 100.654,61 € d’EMATSA, correspon als capítols de sanejament i aigua potable de l’Empresa Mixta Municipal d’Aigües

El termini d’execució durarà quatre mesos.
Redacció TT - 02/08/2017 - 13:21h
terrasses
07/08/2017
12:48
uf, i els negocis que queden al barri i no son bars, per sort, què? malament anem!!
molt bé
03/08/2017
09:33
Ja era hora. Allò era un cul de sac on la circulació de cotxes era complicada, i ara serà un lloc agradable per estar-s'hi.

Que hi haurà més terrasses? I què? Ja fa temps que, amb o sense terrasses, era una zona de bars i restaurants com a extensió de la plaça de la Font.
Més terrasses
03/08/2017
08:58
Vinga més terrasses. Ja planyo els veïns. Quins temps aquells en que a la plaça de la Font hi aparcaven cotxes i s'hi vivia tranquil...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat