l'Ajuntament inicia la campanya 'Tarragona posa't a punt'
  
L’Ajuntament de Tarragona ha endegat aquesta setmana la campanya Tarragona, posa’t a punt que consisteix en una actuació global a tota la ciutat amb l’objectiu d’arranjar el paviment asfàltic, reparar el paviment de les voreres de carrers i places o qualsevol altre desperfecte que es trobi a la via pública. La campanya també inclou reparacions de voreres o l’enrajolat de petits trams de carrers.

Aquesta actuació es va encetar dilluns i la previsió és que tingui una durada de sis mesos, quan es calcula que totes les reparacions a la via pública estiguin resoltes. “La Brigada d’Intervenció Ràpida no només no s’atura sinó que intensifica la seva tasca amb l’objectiu de millorar, encara més, l’espai públic de Tarragona”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

El primer punt de la ciutat que viurà aquesta posada a punt és La Floresta-L'Albada-Parc Riu Clar-Torreforta-El Pilar-Torrenova-La Granja-Icomar-Riu Clar. En total estan previstes 34 actuacions. Els operaris de la Bir actuaran per espai de tres setmanes actuant a aquests barris de la ciutat, és a dir, fins a finals del mes d’agost.

La següent zona que s’arranjarà serà el tram de la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d’Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa.

La conselleria d’Espais Públics treballa amb la previsió d’actuar de forma intensiva en l’arranjament de paviment, asfalt i altres reparacions una mitjana de tres setmanes per zona, per la qual cosa a principis de l’any vinent estaria tota la ciutat a punt. Per aconseguir-ho, la Brigada d’Intervenció Ràpida reforçarà el seu servei en 7 operaris, que s’afegeixen als que actualment treballen a la ciutat.

24.974 actuacions des de la seva creació
Cal recordar que des de la seva creació el 2008, la BIR ha fet 24.974 actuacions. Només en un any, 2016 s’han fet 3.121 intervencions, un 66% són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol•locació de mobiliari urbà i un 13% són asfaltat. La BIR realitza una mitjana de 13 actuacions diàries a la ciutat.

La Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona va posar en marxa la Brigada d’Intervenció Ràpida el 30 de juliol de 2008.

Aquest servei es complementa amb la Brigada Municipal i soluciona les petites reparacions de la via pública d’una manera eficaç i sense esperes prolongades.

Els ciutadans poden informar de qualsevol tipus de deficiència de la via pública a través del telèfon gratuït disponible les 24 h durant els 7 dies de la setmana:
900 200 274
Redacció TT - 11/08/2017 - 16:05h
posa't a punt
15/08/2017
20:49
Seria massa demanar a urbanisme que habilités un pas per a vianants directe entre el carrer Santa Joaquima de Vedruna i Estanislau Figueras?
colla d'avorrits
14/08/2017
21:22
I la plaça del Mercat què? Quan diuen que serà com abans? Tampoc no saben pavimentar una plaça? Ai, Déu meu. Què saben fer, doncs?
Fernandu
14/08/2017
03:19
Podian asfaltar la conexion entre els musics y colegio sant Pau (c/ ermita salut)..es un desastre y algun dia alguien tendra un accidentr
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat