S'obre el concurs per a la redacció del Pla Funcional i Arquitectònic de la 'Tabacalera'
  
L’Ajuntament de Tarragona ha obert el concurs per elaborar el Pla Funcional i Arquitectònic de la Tabacalera.

Amb aquest concurs es preveu obtenir un projecte que, en línies generals, estableixi un pla director del conjunt que defineixi les relacions entre els edificis, els seus usos i una proposta arquitectònica. El projecte també haurà de preveure les connexions entre els edificis històrics (Museu paleocristià, Necròpolis....) amb la resta de l’entorn arqueològic i amb la resta de la ciutat. El concurs es finança conjuntament entre l’Ajuntament de Tarragona i la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

El procés de selecció s’articularà en dues fases, en la primera de caràcter obert i eliminatori tots aquells equips interessats tindran el termini d’un mes per presentar una primera proposta funcional. En la segona fase, un jurat tècnic escollirà cinc de les propostes i hauran d’aportar un segon projecte més complet amb una definició detallada de la proposta arquitectònica i se’n seleccionarà un com a guanyador del concurs. Els premis, en la primera fase, seran iguals per tots els seleccionats amb un import de 4.000 €; en la segona fase, els premis són de 90.000 € en total, i estaran distribuïts de la següent manera:

1r premi: 40.000 €
2n premi: 20.000 €
3r premi: 12.000 €
4t premi: 10.000 €
5è premi: 8.000 €

El termini previst per a la presentació d’ofertes en la primera fase de concurs serà de 30 dies a partir del següent a la publicació al DOGC. Es preveu que, aproximadament, hi haurà termini de presentació fins a finals de setembre. Un cop seleccionats els cinc equips, hi haurà un nou termini de 45 dies hàbils per presentar els treballs definitius. L’Ajuntament espera haver resolt el concurs i disposar del projecte guanyador, abans de finals d’any.
Redacció TT - 11/08/2017 - 16:13h
hovolemtot
23/08/2017
12:08
Museu Nacional Arqueològic, sería una bona ubicació i un referent per a tot Catalunya i l'Estat. Ai, m'oblidava, està a Tarragona!!!No és el Born!!!
Acabarà com la Savinosa.
Quo Vadis Tarraco
14/08/2017
21:06
TGN podria tenir un dels millors museus romans dedicat a la Gran Tarraco. Però, els politiquets tarragonins estan més per altres coses que són més seves.
Tarragona, ciutat de projectes
14/08/2017
18:27
I de concursos, però no es concreta res. I si es fa, malament. Que no es contempli el gran Museu a la Tabacalera és més que preocupant, senyal de la desídia de les administracions i el seu despreci cap el bé cultural més preuat de la ciutat.
De totes formes, coneixent com va tot, la Tabacalera acabarà com la Savinosa. El temps ho dirà.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat