Aquesta setmana s'inicia la primera fase del muntatge del tram 5 de la Passarel.la Port-Ciutat
  
Aquesta setmana s’inicia el subministrament, muntatge, assemblatge de peces i col•locació del tram 5 de la Passarel•la Port-Ciutat, corresponent a la “Y” truncada de l’estructura metàl•lica sobre les vies del ferrocarril. Aquest nou tram correspon a l’inici de la rampa 1 des del costat ciutat-Estació fins el tram central sobre les vies del tren ja col•locat, que ja incorpora l’inici de la rampa 2 del costat ciutat-Baixada del Toro. Aquest tram se suportarà en els neoprens ja disposats per als punts construïts en l’estrep 1 i s’unirà mitjançant soldadura al tram central de l’estructura metàl•lica ja col•locat.

Aquests treballs es divideixen en dues fases:

• Fase 1 (prevista del 10 al 15 d’octubre): implicarà talls puntuals de trànsit rodat del Vial de Bryant, sempre donant pas alternatiu al trànsit mitjançant senyalística d’obra. Els treballs durant aquesta primera fase són la descàrrega de materials (peces de l’estructura metàl•lica) i el seu assemblatge.

• Fase 2 (prevista del 16 al 22 d’octubre): implicarà el tall total del Vial de Bryant entre la rotonda immediata a l’obra, situada just abans de començar el vial, i la rotonda de Via Augusta (Hotel Imperial Tarraco). Hi haurà accés restringit al Bingo des de les 9h de dilluns dia 16 fins a les 6h del diumenge dia 22. Els treballs previstos durant aquesta segona setmana són la descàrrega de la resta de materials (peces de l’estructura metàl•lica), el seu assemblatge i la col•locació en obra durant la matinada del diumenge 22 d’octubre.

Recordar que la futura passarel•la connectarà el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona. Comptarà amb 300 metres de longitud, salvarà una altura de 17 metres i permetrà fer el recorregut en vuit minuts, aproximadament.
Redacció TT - 09/10/2017 - 17:26h
l'aventura tarragonina
14/10/2017
20:41
Ja tenim començat l'escalèxtric per a vinants.
Parlant de Pasarel.les..
11/10/2017
08:43
Fa mes i mig aquest i altres diaris de la ciutat s'omplien la boca amb les pasarel.les que s'havien d'instalar al Francolí a finals de Setembre... no vaig caure que no deia de quin any... Tarragona segueix mirant cap a les fumarades que ens foten... i ningú recrimina als que ho fan. S'hauria de demanar que aquells que van dir que el Francolí tindria dues pasarel.les per creuar-lo, fossin fets fora del seu càrreg per mentiders i per incompetents...aquesta gent son l'inici de la decàdencia d'aquesta ciutat, i tenim uns quants apoltronats que van mamant i no fan res, tant de trencar amb la independència i aquí ja la caguem amb petites coses com aquestes.
PIJO MUSICS
10/10/2017
14:34
Menuda chapuza, si esto fuera la Valencia del PPl, esta estació estaria fuera haria años.
Un pelotazo, cuatro sobres a repartir y los ciudadanos linea directa con la playa.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat