Enllestits els tràmits per a la licitació de les obres de renovació del Passeig Marítim
  
Aquesta setmana s’han enllestit els tràmits per poder treure a licitació les obres de renovació del Passeig Marítim. El Consell d’Administració del Port de Tarragona va acceptar ahir la mutació demanial a favor del Port aprovada fa uns dies en el ple municipal de l’Ajuntament de la ciutat per poder treure a licitació el projecte de renovació del passeig durant aquest mes de novembre. D’aquesta manera, en els propers dies sortirà a concurs la licitació de l’obra amb l’objectiu que a principis de l’any 2018 comencin les obres amb una duració estimada de vuit mesos.

L’actuació que contempla aquest projecte és l’execució d’una remodelació del Passeig Marítim de la Platja del Miracle en la zona de construcció de la nova passarel•la per adaptar-lo a la nova realitat de connexió de la façana marítima amb la ciutat, de manera que el passeig, juntament amb les instal•lacions portuàries més properes d’ús ciutadà, com són el port esportiu, el dic de Llevant i la zona lúdico-cultural del Moll de Costa, siguin de millor accés i adquireixin un ús més urbà, més ciutadà, més per a vianants.

Les característiques del projecte d’urbanització són les següents:

• Pavimentació d’un vial amb un carril per a cada sentit
• Carril bici
• Zona de pas per a vianants més ampla
• Jardineria i arbrat
• Nou enllumenat

El pressupost de l’obra és de poc més d’1.200.000 euros + IVA.
Redacció TT - 26/10/2017 - 14:38h
Que n'aprengui l'Ajuntament
27/10/2017
09:17
Deixar perdre en aquest espai la Red Bull Air Race (la f1 de l'aire) es un greu error. Aquest esdeveniment hagués posat a la ciutat a totes les TV del Mon! i no els Jocs del Mediterrani, que fora de la ciutat que ho fa ningú coneix ni saben que son, (només cal preguntar als turistes que ens visiten). Estem abocats als capritxos d'un alcalde que NO FA ABSOLUTAMENT RES PER LA CIUTAT, han de ser entitats com el Port, Diputació, Consell Comarcal (els que tenen fetes les passarel·les del francolí i no les poden instal·lar perquè no tenen el permís de l'ajuntament) o altres entitats les que tiren de fer coses. És molt indignant tenir de viure en una ciutat que t'estimes amb un alcalde així.
enhorabona
26/10/2017
17:44
Això es fer be les cosses, es fer ciutat, es fer Tarragona moltes felicitats al port.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat