Abelló pregunta el perquè del retard en la reforma de la Plataforma del Miracle
  
El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona ha lliurat per escrit una sol•licitud d’informació a l’equip de govern (PSC-PP) per tal de conèixer el perquè del retard en l’aprovació del projecte de reforma de la Plataforma del Miracle. “El govern municipal es va comprometre a aprovar el projecte l’octubre d’aquest any i no hem rebut cap mena d’informació al respecte”, ha assegurat el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló.

“Esperem que no passi el mateix que amb el projecte anomenat Ecoparc del Miracle, una promesa electoral del senyor Ballesteros sobre la qual no se n’ha tornat a parlar més”, ha manifestat Abelló. El portaveu del PDeCAT lamenta aquest nou retard davant la “urgència” de recuperar un espai emblemàtic de la ciutat. “És inadmissible que aquesta zona del passeig del Miracle, un indret de postal, resti des de fa tants anys amb les patètiques condicions en què es troba”, ha manifestat Abelló, que recorda que la Plataforma del Miracle es va tancar el juliol del 2013.

“Davant la impossibilitat d’enderrocar la Plataforma per l’elevat cost que suposa, una quantitat econòmica que l’Estat espanyol no ha fet arribat mai, cal que l’equip de govern posi en marxa totes les actuacions de millora necessàries per posar fi al deteriorament que pateix l’estructura i convertir l’espai i el seu entorn en un lloc accessible i amable”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT.

“El Port de Tarragona està fent la seva feina, no podem permetre que la passarel•la i la remodelació del Passeig del Miracle finalitzin sense tenir enllestida també, per part de l’Ajuntament de Tarragona, la reforma de la Plataforma”, ha conclòs Abelló.
Redacció TT - 23/11/2017 - 14:48h
una platja desaprofitada
24/11/2017
19:13
Aquesta plataforma la van fer curta, hauria d'haver estat més llarga a fi de seguir un perfil longitudinal més planer per a les persones. Les capses d'escales són lletges a matar, traslladades a l'interior haguessin estat amagades a la vista exterior. Aleshores s'hagués vist una plataforma elevada i un lloc per seure i gaudir de la vista marina. I com a culminació de la platja engrandint-la provocant molta més acumulació d'arena construint dos espigons mar endins en forma d'arc, un des de la punta del Miracle i l'altra des del port esportiu.
mamotreto
23/11/2017
16:04
Ese mamotreto se tiene que demoler. No hace falta arreglarlo. Que pague quien lo construyó.
marameua
23/11/2017
15:35
Som la ciutat del retard permanent.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat