La CUP demana que el Govern municipal compleixi i instal.li parcs infantils als carrers Cervantes i Yxart
  
En el ple del 22 d’abril de 2016, l’Associació de Veïnes i Veïns del Centre de Tarragona va presentar una moció “per a la nova urbanització de la plaça Corsini i entorn”, que va ser assumida, entre altres formacions, per la CUP. Aquesta moció, com no podia ser d’una altra manera, va rebre el vot contrari de l’Equip de Govern format, aleshores, per PP, PSOE i Prats. L’Equip de Govern d’ara i d’aleshores sempre es posiciona en contra de les propostes que vénen des de baix, des d’associacions ciutadanes, sobretot si no són estrictament de la seva corda i responen a la defensa del dret a la ciutat de les persones que viuen a Tarragona.

La consellera Elvira Ferrando, en el ple, va assegurar que a ella, com a Govern, li tocava prendre decisions, després de bandejar la demanda de diàleg que des de la CUP se li va fer. Prèviament, havia explicat com es recuperaria la plaça Corsini, és a dir va explicar que el seu projecte no incloïa les propostes fetes des de l’Associació de Veïns. I va parlar de “consens” i “diàleg”, la seva manera d’anomenar la seva “imposició”.

Segons Elvira Ferrando, les demandes dels veïns de fer més accessible la futura plaça Corsini, de fer-la adequada al veïnat i, sobretot, als infants, es complirien amb el seu projecte. Segons ella, aquest projecte era el resultat d’un modificació pactada amb els veïns (els veïns presents la ple van cridar que aquell suposat pacte o acord no s’havia produït en cap moment) i amb ella, hi aniria “un parc infantil al carrer Yxart, un parc infantil projectat en 400 metres quadrats i a terra es podran dibuixar els elements del seguici.” Continuava Ferrando dient que “De la plaça Corsini al carrer Yxart hi ha 175 metres, 80 passades, és com dir que tenen el parc a la plaça” (...). “I farem un altre parc al carrer Cervantes, dos parcs infantils, amb arbres i ombra”.
Passat més d’un any i mig, les obres de la plaça Corsini estan a punt d’acabar-se, després de tancar les del Mercat amb un retard d’anys i panys, i cap dels dos espais que havien d’allotjar aquests dos parcs infantils anomenats per la regidora tenen cap intenció de materialitzar-se, almenys fins al moment.

És per això que, atenent els interessos generals de les persones que viuen al centre de Tarragona, expressats per les demandes de la seva Associació de Veïns, i atenent els compromisos que la regidora va explicar que havia assumit en aquell ple, des de la CUP de Tarragona demanem públicament a la regidora que faci les gestions necessàries per tal de tirar endavant els dos parcs infantils. Aquests parcs no depenen de cap altra administració i són part, suposadament, de la contrapartida del l’Equip de Govern al veïns per haver-los fet una plaça que no està al seu servei com a espai públic.

"Fem aquesta demanda vist que la plaça Corsini esdevindrà una altra plaça dura que lliga molt bé amb el model Ballesteros de ciutat (basat en el ciment i la gentrificació) però que no respecta el dret a la ciutat de les veïnes i veïns que hi viuen, a qui no es va tenir en compte a l’hora de planificar-la. I la fem per tal que, com a mínim, des de l’Equip de Govern no deixin de construir i d’instal•lar (els seus pressupostos són mínims) aquests dos parcs infantils previstos, segons la regidora, a la zona del centre, concretament al carrer Cervantes i al carrer Yxart, sobretot quan cada cop és més evident la saturació dels pocs parcs infantils que hi ha al centre de la ciutat".
Redacció TT - 07/12/2017 - 16:11h
veu ciutadana
09/12/2017
15:03
LO DE ESTE ALCALDE ES Para NOMBRARLE EL INUTIL MAS GRANDE , ES INCREIBLE QUE SE DEJE CADUCAR LA AYUDA DE BARRIOS Y SE HAYA GASTADO EN NO TERMINAR NADA LOS SEIS MILLONES QUE DICE QUE HAN INVERTIDO, DE TODAS FORMAS EXCEPTO LA CUP Y DENTRO DE SUS LIMITACIONES NO SE SABE DONDE ESTA LA MAL LLAMADA OPOSICION QUE NO ENTRAN PARA NADA EN LAS GRADES IRREGULARIDADES Y PRESUNTAS MALVERSACIONES DE CAUDALES PUBLICOS NO B ASTA CON METER LA MANO CON MALGASTARLO BASTA , COMO ESTAN TANTO LA PARTE ALTA COMO LA BAJ ES INCREIBLE QUE NADIE PUEDA HACER TANTO DAÑO A LA MARCA TARRAGONA, DEBERIA COMPETIR EN LOS MAL LLAMADOS JUEGOS DEL MEDITERRANEO CONO EL INCAPAZ MAS LAUREADO
QUO VADIS TARRACO
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat