El PDeCAT denuncia l'abandonament de la zona posterior al pont de l'A-7
  
El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona ha reclamat a l’equip de govern (PSC-PP) que posi fi a l’abandonament que pateix la part posterior del carrer Rovira i Virgili, la més pròxima al cementiri.

“Hi ha vida més enllà del pont de l’autovia A-7”, ha recordat el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló, que explica que tothom que camini pel carrer Rovira i Virgili “serà testimoni que un cop s’arriba al pont de l’autovia la degradació de les voreres i la manca de neteja es fa evident”. “Fins i tot, tot i estar parlant del mateix carrer, la tipologia de paviment canvia”, ha assenyalat.

Des del PDeCAT s’ha reclamat que es doni resposta a les reiterades demandes de l’Associació de Veïns Aqüeducte, l’entitat veïnal d’aquesta zona del centre de la ciutat. Entre elles, es troba l’increment del servei de neteja. “El servei només passa un cop per setmana i pels carrers de l’interior la freqüència encara és més baixa”, ha explicat Abelló, que ha recordat que el passat setembre els veïns i veïnes van haver de suportar la presència d’una rata morta a la vorera durant cinc dies.

Una altra de les greus problemàtiques d’aquesta zona és la gran acumulació de brutícia en els vorals de l’autovia. “S’hi acumula tota mena de porqueria que provoca, sobretot a l’estiu, l’aparició de plagues de rates”, ha assegurat Abelló, que ha sol•licitat a Foment la neteja urgent d’aquests vorals així com les reivindicades pantalles de protecció acústica. “Els veïns i veïnes fa molts anys que estan suportant una alta contaminació acústica”, ha recordat.

Des del Grup Municipal també s’ha reclamat l’arranjament de les voreres d’aquesta part del carrer Rovira i Virgili, les quals presenten nombroses rajoles trencades i aixecades. “Es tracta d’actuacions que no suposen grans inversions econòmiques, dur-les a terme només depèn de la voluntat política”, ha conclòs Abelló.
Redacció TT - 12/12/2017 - 16:29h
Tenemos río???
13/12/2017
19:56
El río es una vergüenza!! Parece una selva cutre .llena de matorrales gigantes y feos .dañan la vista .igualito que en Lleida .jaja .con lo que pagamos el limpieza y toda la ciudad en abandono ..luego saldrá Ballesteros y dirá que es culpa del ciudadano incivíco.pésimo alcalde y nefasta gestión la suya y la de todo su séquito .Y dice la reportera floreada que Pinocho mantiene la estabilidad en la ciudad ?? Claro , la tiene anestesiada ..paralizada .muerta .ALCALDE LIMPIA EL RÍO..NO LIMPIAR ES DE GUARROS !!!
veï
12/12/2017
18:19
cert!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat