El perill d'esfondrament d'un immoble de la Baixada del Roser provoca restriccions viàries
  
El tall de circulació a la baixada del Roser amb motiu del perill d'esfondrament d'un immoble d'aquest carrer ha obligat a introduir modificacions al trànsit de vehicles a la Part Alta.

Com que el tall de la Baixada del Roser impedeix completar el circuit de lliure accés de vehicles, l'accés a la Part Alta s'ha restringit només a veïns i vehicles autoritzats. S'ha instal•lat senyalització provisional al Portal de Sant Antoni remarcant-ho.

Així mateix, els vehicles dels veïns tampoc podran circular per la baixada del Roser i seran desviats de manera excepcional pels carrers Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Pla de la Seu, Pare Iglesias, Calderers, Destral, la Nau, baixada de la Pescateria, Cos del Bou i Portalet.

Així mateix, per facilitar la sortida dels vehicles autoritzats i dels veïns, s’ha invertit el sentit del trànsit del carrer de Les Coques i del carrer Pare Iglesias.

S'ha instal•lat la senyalització provisional al llarg de tot el recorregut i s'ha amagat, quan ha calgut, la senyalització habitual per evitar la confusió dels conductors.

Aquestes restriccions viàries estaran vigents fins que els tècnics determinin si hi ha novetats en l'immoble de la baixada del Roser.
Redacció TT - 03/01/2018 - 14:59h
patrimoni del dimoni
04/01/2018
09:20
L'ajuntament Ballesteril passarà a la història com el de la desfeta de la Part Alta.
marameua
03/01/2018
22:12
Al final la Part Alta semblarà Siria.
Ca l'Ardiaca, el proper
03/01/2018
20:19
El proper en caure serà Ca l'Ardiaca, el magnífic palau gòtic del Pla de la Seu davant la incompetència de l'administració municipal que només es preocupa pels jocs siderals del 2017, perdó, 2018.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat