ERC no veu clara la suspensió de l'aprovacio inicial del pla la Budellera
  
El grup municipal d’ERC-MES-MDC vol saber quins són els motius per la suspensió de l’aprovació inicial del Pla de la Budellera que es farà efectiva aquest dijous. Tal i com figura a l’ordre del dia de la Junta de Govern Local, Ballesteros i la resta de membres de govern prendran aquest acord en la reunió que se celebrarà després del plenari. ‘El futur de la Budellera és un tema que ens preocupa a nosaltres i a moltíssims tarragonins i volem que l’alcalde ens expliqui els motius d’aquesta suspensió. Demà li preguntarem durant la sessió del ple’, anuncia Pau Ricomà.

Els republicans mantenen el seu rebuig al projecte urbanístic de la Budellera i alerten que el nou pla presentat no compleix les prescripcions obligatòries que va marcar la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat. ‘Hem pogut estudiar el darrer projecte que van presentar els promotors i creiem que no resol requisits fonamentals com la divisió de la urbanització per polígons’ explica Pau Ricomà. Ricomà recorda que ‘aquest és un dels motius que va comportar la suspensió de la tramitació del pla l’any passat’.

Des d’ERC-MES-MDC reiteren la seva demanda de revisar el planejament urbanístic de Tarragona. ‘Tenim clar que cal replantejar el model urbanístic de la ciutat, començant per la Budellera, i apostar per intervencions urbanístiques que cohesionin i regenerin la ciutat, revitalitzin el centre i preservin els espais verds’, conclou Pau Ricomà.
Redacció TT - 24/01/2018 - 14:32h
prou
24/01/2018
19:05
Un limit màxim de manar de 8 anys seria la solució.
marameua
24/01/2018
18:21
els de sempre tallan el bacallá
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat