C's assegura que existeixen empreses interessades en projectes per realitzar a la Plataforma del Miracle
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona ha instat l'equip de govern a "trobar un ús productiu per a la plataforma del Miracle" per tal de "deixar de sumar patrimoni abandonat i espais en desús".

El portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, ha destacat la necessitat de "cercar una solució per tal d'aprofitar la plataforma del Miracle" perquè "la situació d'inseguretat i brutícia que genera requereix una solució consensuada imminent".

Viñuales ha criticat que "l'equip de govern no prioritzi les platges ni la promoció turística de la ciutat" i ha expressat que "aquest és un exemple més de la falta d'interès pel turisme", així com "el desaprofitament de projectes que donarien vida a aquest indret de la ciutat." En aquest sentit, ha explicat que "existeixen empreses interessades en projectes en la zona que inclourien el Fortí de Sant Jordi i els terrenys adjacents a les vies del tren".

Finalment, el líder de l'Oposició al consistori de Tarragona ha defensat que "les platges de Tarragona són un dels principals atractius turístics de la província" per això "l'acondiciament de les platges i els seus voltants hauria de ser una de les prioritats de l'equip de govern municipal" de la mateixa manera que "garantir la seguretat i el civisme per als veïns de la zona". "No ens podem permetre una altra temporada d'estiu amb les condicions actuals dels voltants de la Platja del Miracle", ha finalitzat.
Redacció TT - 26/01/2018 - 14:57h
eskí
29/01/2018
18:01
podrien fer una pista d'eskí pels jocs mediterranis
una platja de categoria
29/01/2018
12:03
La platja del "Miracle" és la platja del Mirador en llatí. L'impacte de la plataforma no seria tan gran si la platja fos més ampla i per això es necessita crear espigons amb escullera mar endins en forma d'arc, un a la punta del fortí i l'altre dels del port esportiu.
veu ciutadana
27/01/2018
20:12
y sala de baile en el Jaime I
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat