El PDeCAT pregunta pel retard en la reforma de la Plataforma del Miracle
  
El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona ha lliurat per escrit una sol•licitud d’informació a l’equip de govern (PSC-PP) per tal de conèixer el perquè del retard en l’aprovació del projecte de reforma de la Plataforma del Miracle. “El govern municipal es va comprometre a aprovar el projecte l’octubre de l’any passat, un projecte que havia de millorar la plataforma de formigó, dignificar l’entorn i donar activitat a la zona amb l’obertura d’un restaurant”, ha recordat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, que ha assegurat que, a hores d’ara, “no hem rebut cap informació sobre l’esmentada actuació”.

“Esperem que no passi el mateix que amb el famós projecte Ecoparc del Miracle, una promesa electoral del senyor Ballesteros sobre la qual no se n’ha tornat a parlar més”, ha manifestat Nadal. El portaveu del PDeCAT lamenta aquest nou retard davant la “urgència” de recuperar un espai emblemàtic de la ciutat. “És inadmissible que aquesta zona del passeig del Miracle, un indret de postal, resti des de fa tants anys amb les patètiques condicions en què es troba”, ha manifestat Nadal.

“La Plataforma del Miracle resta tancada des del juliol del 2013”, ha recordat el portaveu del PDeCAT, que ha assenyalat que l’Estat espanyol i l’equip de govern han estat molts anys discutint sobre qui era el responsable del manteniment de l’espai. “Finalment, l’any passat, el govern municipal va reconèixer que era competència de l’Ajuntament de Tarragona”, ha explicat Nadal. “El fet de no haver realitzat cap mena d’actuació de manteniment durant tants anys ha provocat que la dignificació de l’espai sigui ara molt més costosa”, ha lamentat.

“Davant la impossibilitat d’enderrocar la Plataforma per l’elevat cost que suposa, una quantitat econòmica que l’Estat espanyol no ha fet arribat mai, cal que l’equip de govern posi en marxa totes les actuacions de millora necessàries per posar fi al deteriorament que pateix l’estructura”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT.
Redacció TT - 05/02/2018 - 16:55h
Manolo y Benito
06/02/2018
12:45
Lo que haurien de fer es fotre tots els corruptes a pic i pala i que ho tirin avall
problem
05/02/2018
18:59
Qui paga?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat