L'Ajuntament presentarà un recurs al Suprem que ha estimat un contenciós de CLH contra el POUM
  
L’Ajuntament de Tarragona ha rebut una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en la qual li comunica que ha estimat un recurs contenciós administratiu interposat per la Compañia Logistica de Hidrocarburos CLH, SA contra la resolució de la direcció general d'Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat del 14 de maig del 2013, que va donar conformitat al text refós del Pla d’Ordenació Urbana Municipal de Tarragona (POUM).

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul.la la resolució de la Generalitat que aprovava el POUM de Tarragona, doncs considera que manca un informe de l'autoritat estatal competent en matèria de planificació d'hidrocarburs, en concret en el Pla de Millora Urbana 40 CLH, un petit sector del territori.

En aquest sentit, aquest informe de l'autoritat estatal competent en matèria de planificació d'hidrocarburs no és obligatori ni perceptiu incloure’l en el POUM. Així, l’Ajuntament de Tarragona interposarà un recurs de cassació davant de la sala tercera del contenciós administratiu del Tribunal Suprem, ja que la sentència no es ferma i, en conseqüència, el text refós del Pla d’Ordenació Urbana Municipal de Tarragona segueix vigent.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que “cap llei, ni reglament ens obliga a presentar aquest informe d’hidrocarburs. Per aquest motiu, afrontem amb optimisme la propera presentació del recurs de cassació al Tribunal Suprem i esperem que la Generalitat, com part implicada, també presenti el mateix recurs”.

“És deplorable – ha manifestat l’alcalde- l’actitud de CLH i que quedi clar que seguirem insistint en que es traslladin, tal com preveu el POUM, perquè és una instal•lació obsoleta que està al mig de la ciutat. Traslladem del centre urbà una activitat molesta que impedeix la dignificació d’un entorn on s’ha previst una zona verda, d’equipaments i residencial. En definitiva, aquest entorn és la clau de la millora de la zona del riu Francolí, Residencial Palau i Passeig Independència.

Finalment, l’alcalde de Tarragona ha remarcat que la sentència afirma que el POUM està molt ben motivat i justificat i que l’estudi econòmic i financer és complert i detallat. Ha conclòs: “Més de cinc sentències avalen el POUM”.
Documentació addicional
Redacció TT - 07/03/2018 - 15:49h
FGH
09/03/2018
11:29
y las responsabilidades de los politicos y técnicos que han presentado defectuosamente la documentación, el Alcalde siguiendo con su forma de malgobernar hecha la culpa a la justicia y la Empresa y quien pagara los abogados para casación en el supremo? los mismos que el fortin, Jaime i ect, ect
FGH
09/03/2018
11:03
y las responsabilidades de los politicos y técnicos que han presentado defectuosamente la documentación, el Alcalde siguiendo con su forma de malgobernar hecha la culpa a la justicia y la Empresa y quien pagara los abogados para casación en el supremo? los mismos que el fortin, Jaime i ect, ect
veu ciutadana
08/03/2018
22:25
y no hay ningún responsable de esta anomalía que es viral de esta alcalde para que paguen los costes de coger unos abogados caros y externos para iniciar una huida hacia adelante, ¿ no hay ningún responsable técnico ni politico de esta forma de procede de estos inútiles , la culpa es de los otros que vuelva Nadal
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat