Actuació d’urgència a l’Amfiteatre per les esquerdes detectades
C’s acusa l’equip de govern d’irresponsabilitat i deixadesa de funcions
  
El passat mes de febrer es van detectar a l’Amfiteatre, esquerdes en la part del mur posterior de la grada afegida l’any 1979, que dóna a la via del tren i al Vial Bryant. Per aquest motiu, es va fer un perímetre de seguretat i es va tancar al públic l’accés a l’arena. Al mateix temps, es van col•locar testimonis de guix que s’han anat controlant.

Aquest divendres s’ha comprovat que els testimonis s’han esquerdat i atès el perill de que s’esfondri aquesta part de la grada, l’Ajuntament actuarà per la via d’emergència. La setmana vinent s’apuntalarà el mur amb una bastida i se senyalitzarà un perímetre de seguretat per evitar-hi l’accés.

Tot i això, l’Amfiteatre continuarà obert de manera gratuïta, mentre no es pugui accedir a l’arena. Per solucionar-ho, a finals d’abril, s’instal•larà una estructura tubular que permetrà l’accés provisional.

En cap cas corre perill la celebració, en aquest indret, dels actes del festival Tarraco Viva.

Rubén Viñuales critica la "falta de responsabilitat i la deixadesa"

Per la seva part, el Grup Municipal de Ciutadans (C's) ha sol•licitat una explicació urgent amb els tècnics de l'ajuntament després de l'anunci del govern local mitjançant un comunicat urgent sobre el possible perill d'esfondrament de l'amfiteatre romà de Tarragona. El portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, ha recordat que "fa més d'un any, l'equip de govern va advertir sobre unes esquerdes a la comissió de cultura però es va assegurar que no hi havia risc per a l'estructura". Tanmateix, la formació taronja va exigir que "es prenguessin les mesures oportunes amb caràcter urgent al tractar-se d'un element únic i d'un valor patrimonial incalculable".

Per això, Viñuales ha titllat la situació de "falta absoluta de responsabilitat i deixadesa de les funcions davant un element patrimonial històric de la ciutat tan important", i ha instat a l'equip de govern a "donar a conèixer els detalls de l'estat i situació real de l'amfiteatre el més aviat possible".
Redacció TT - 07/04/2018 - 09:15h
patrimoni del dimoni
08/04/2018
13:56
S'ha de parar compte perquè el dimoni va fent de les seues.
puro cuento
07/04/2018
21:24
El Viñuales està màs visto que el tebeo.
C,s si que tiene Falta absoluta de responsabilidad?
07/04/2018
17:18
El señor Viñuales tiene gran parte de culpa en muchos de estos temas, porque que oposición hizo y viene haciendo.?
Ya parece al PP de la pasada legislatura, apoyando a PSC que parecía un pacto entre escondido y de vez en cuando salia a criticarlos. Menos mal que ERC hace oposición que si no Tarragona seguiría estando perdida.Ya solo falta que hagan un tripartito. para eso no hace falta que se presenten de nuevo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat