La construcció de l’escola Arrabassada fa un important pas endavant
  
El Departament d'Ensenyament i l’Ajuntament de Tarragona han donat un nou pas endavant per a la construcció del futur edifici de l’Escola Arrabassada de Tarragona. Ha estat després que l’Ajuntament tarragoní i la congregació de les Dominiques de la Enseñanza de la Immaculada Concepción hagin arribat a un acord per explorar conjuntament la millor ubicació per a la construcció d’un nou centre escolar.

Aquest matí s’ha dut a terme la presentació de les obres a les actuals instal•lacions de l’Escola Arrabassada, a càrrec del director general de Centres Públics d’Ensenyament, Antoni Massegú, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. També hi han assistit la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Imma Reguant, i dos regidors de l’Ajuntament: el d’Ensenyament, Francesc Roca, i el d’Urbanisme, Josep Maria Milà.

L’Escola Arrabassada és un centre de dues línies d’educació infantil i primària, que ara està situat en un altre indret del municipi, i que es traslladaran al nou espai un cop acabin les obres de construcció. El projecte constructiu ja s’ha dut a terme, està licitat i s’ha presentat a la comunitat educativa. El Departament d'Ensenyament destinarà a les obres de la nova escola un total de 4.534.354 €., i es preveu que les obres tinguin una durada de 22 mesos.

L’escola disposarà de 6 aules d’educació infantil i 12 de primària, aula de psicomotricitat, biblioteca, tutoria i magatzem, aules de desdoblament, aules d’informàtica i d’altres d’específiques. També disposarà de gimnàs i vestidors, menjador i cuina, així com diferents espais d’ús administratiu –despatxos, sala de professors, AMPA-. Les obres tindran en total una superfície construïda de 3.690,50m2.
Redacció TT - 16/04/2018 - 14:14h
Afectat
16/04/2018
18:55
Esperem que ara sí.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat