L’Ajuntament inicia l’expedient per recuperar la concessió del pàrking de Jaume I
L’Alcalde de Tarragona creu possible que en sis mesos es pugui iniciar el procés de construcció del pàrking convencional
  
Aquest dimarts, el Ple de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat, amb l’abstenció de CiU i PP, l’inici de l’expedient de rescat de la concessió de la UTE, formada per Aparcaments Municipals S.A. i Sistemas Alem S.L (empresa que es troba en situació concursal), del pàrking Jaume I, que permetrà al consistori tornar a adjudicar les obres per a construir el pàrking convencional. Tot i que parlar de terminis en aquest sentit és difícil, l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha manifestat que en sis mesos es podria resoldre l’expedient i iniciar l’adjudicació i les posteriors obres. Tot i així, ha matisat que “si pot ser abans es farà abans”.

L’Ajuntament ha donat aquest pas per desbloquejar el punt mort en que es troba ara mateix el pàrking després de rebre els informes jurídics i “carregar-se d’arguments” que justifiquen aquest expedient. Bàsicament l’informe conclou que la UTE ha incomplert un seguit de clàusules del contracte d’adjudicació. En primer lloc que no s’han complert els terminis de finalització de les obres que era de 13 mesos i mig des de la signatura del contracte, ja que ja han passat 7 anualitats des de l’adjudicació. D’altra banda, també s’ha incomplert la clàusula que estipula que les obres no podien estar aturades més de dos mesos. Un tercer incompliment es refereix a l’absència de llicència en la modificació del projecte que es va portar a terme per ampliar en un 50% les places d’aparcament. I finalment, l’informe conclou amb la manca de pagament per part del concessionari del cànon establert a favor de l’Ajuntament de Tarragona.

Un cop iniciat l’expedient, es concedeix un termini de 10 dies naturals, per tal que puguin formular les al•legacions i presentar les justificacions i documentació pertinents per a la seva defensa el contractista, en aquest cas, el President de la UTE Jaume I, el responsable d'Aparcaments municipals S.A. i el responsable de Sistemas Alem S.L.
Documentació addicional
Pili Domínguez - 19/05/2009 - 17:17h
feliu
20/05/2009
08:51
La Lola Herrera i el mateix Alcalde,deien que el farien funcionar i automàtic, es que en saben? oh han llençat la clau a l'aigua??. Mentre va menjan interesos.
anònim
20/05/2009
01:20
Sí igual que la façana marítima, no? Au va...
Claus
19/05/2009
20:57
Un Casino,siiiiiiiiiiiii.
Gracies
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat