La construcció i gestió de la ciutat esportiva de l'Anella Mediterrània es fixa en un cànon anual de 85.000 €, sempre i quan hi hagi guanys
  
El 24 de maig de 2018 sortia publicat al BOPT la licitació per a la “Concessió administrativa sobre el domini públic per a la construcció i gestió de la ciutat esportiva de l'Anella Mediterrània de la ciutat de Tarragona”, una superfície de 47.022 m2, amb una durada de contracte de 50 anys, i amb un cànon d’explotació anual de 85.082,40 €, cas de tenir guanys, cas contrari el cànon serà de 0 €.

No deixa de sorprendre que es tregui a concurs públic una concessió que ja té nom propi -La Ciutat Esportiva del Nàstic- i a instàncies del mateix –com ja van avançar, el passat 16 de gener, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, en l’acte de presentació de la segona fase de la Lliga Genuine-. Així doncs, no és cap sorpresa que hagi estat l’únic licitador que ha presentat oferta, i per ende, el més que possible adjudicatari.

Tampoc deixa de sorprendre la no peticiò de constituciò de garantia provisional –que acostuma a ser preceptiva- i que va quedar dispensada a l’efecte d’agilitzar el procedint de licitaciò i facilitar la concurrencia de licitadors.

Algunes de les claùsules de la concessiò

La gestiò de les instalacions s’haurà d’iniciar en un termini màxim de 3 anys a comptar des de la formalitzaciò de l’adjudicaciò.

El concessionari estarà obligat a que totes les edificacions, instalacions i subministraments necesaris per fer l’ùs estipulat del bè aniran a càrrec exclusiu del concesionari, el qual suportarà totes les despeses de manteniment i de consum generades.

En aquest darrer punt, cal fer especial esment que aquest passat 27 de juliol, l’Arquitecte Municipal i Coordinador Tècnic, Rogelio Jimènez Andújar, feia arribar al Club Gimnàstic una sol•licitud d’aclariments en relació a la proposta presentada, ja que la mateixa, en molts punts, està supeditada a l’execució de les obres d’urbanització del PP-10 (zona Ikea), i cas de l’ajornament de les mateixes la proposta presentada pel Club grana faria inviable la instal•lació esportiva. El Nàstic comptava amb cinc dies per donar resposta a la sol•licitud, és a dir el plac va finalitzar aquest divendres.

Celebració dels XVIII Jocs Mediterranis

Recordem, que el Club Gimnàstic, amb motiu dels Jocs 2018, va rebre 2.141.248,20.-Euros (IVA inclòs) per a les obres de remodelació del Nou Estadi, que van acollir la inauguració i cloenda dels Jocs Mediterranis.
Documentació addicional
Redacció TT - 06/08/2018 - 09:02h
tgna
23/08/2018
00:50
ayyyyyyyyyyyy que yo lo quiero
4) Canon:
Es fi xa un cànon màxim anual de 85.082,40 €/any (7.090,20 €/mes). No obstant, en cas que l’adjudicatari no
obtingui un profi t econòmic de l’ús privatiu objecte de concessió, no s’haurà de pagar cànon.
SI SOY UN INUTIL, NO PAGO
Joan
07/08/2018
12:27
Tot molt transparent i a mida dels amiguets.
La S.A.D que em pixo
06/08/2018
12:54
Aquestos es volen instalar pel morru, rebre la subvenciò de lajuntaferm anual i deixar via lliure al seu amic Garcia per fer la zona de la Budallera.

Seients desmontables…tot el que es va renovar en motiu dels jocs es desmontable i aprofitable pel nou lloc.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat