L'Ajuntament posa en marxa un Pla Integral per posar a punt la ciutat
  
La conselleria d’Espais Públics ha engegat aquest dimarts un Pla Integral que contempla la coordinació dels serveis de neteja, jardineria, Brigada d’Intervenció Ràpida i Guàrdia Urbana amb l’objectiu de posar a punt tota la ciutat. El primer punt on s’ha començat a treballar coordinadament és a La Granja. Durant tota la setmana, els operaris de neteja, BIR i jardineria estaran fent tasques de millora al barri.

El Pla Integral de Millora comença amb les tasques de poda per part dels equips de jardineria. A continuació, la Brigada d’Intervenció Ràpida realitzarà les actuacions previstes al barri o carrer i, finalment, els equips de neteja deixarà els carrers polits.

Un cop La Granja estigui a punt, els equips de millora es desplaçaran al Serrallo, en concret a la plaça Sant Magí. I, a partir del 8 al 26 de novembre, les actuacions es faran a:

C/Cardenal Vidal i Barraquer
Avda de Roma
C/Pere Martell
Avda. Ramon i Cajal
Passeig de la Independència
C/Francesc Bastos
C/Mallorca
C/Eivissa
C/Manuel de Falla
C/Felip Pedrell
C/de Smith
C/Pere Martell
C/Josep Català Rufa
C/Torres Jordi.

Tota la ciutat se sotmetrà a aquest Pla Integral de Millora i el calendari d’actuació s’anirà confeccionant en funció de les necessitats. “Es tracta -explica el conseller d’Espais Públics- de fer una acció coordinada entre els efectius de neteja, jardineria, BIR i Guàrdia Urbana i centrar-se a posar a punt durant una setmana un barri o zona en concret”. I afegeix: “Volem reordenar tots els efectius amb què compta l’Ajuntament amb l’objectiu d’optimitzar els recursos i ser més efectius”.

Paral•lelament a aquestes intervencions, el conseller José Luis Martín mantindrà reunions periòdiques amb els representants veïnals per conèixer les seves demandes. Unes trobades que s’estan produint des de fa mesos. En concret, el responsable de la conselleria d’Espais Públics va tenir la primera reunió amb la Federació d’Associació de Veïns de Tarragona (FAVT) el mes de gener. Una reunió que va servir per parlar sobre el procediment de poda dels arbres de la ciutat, una de les preocupacions més freqüents entre els representants veïnals.
Redacció TT - 06/11/2018 - 16:17h
Netejar i asfaltar
12/11/2018
15:36
Si, a l’av d roma ja poden asfaltar el vial. El pas continuu d’autobusos destrossa tot el tram i vas topant amb sots continuament!. Un desastre!
ja hi tornem a ser
09/11/2018
18:10
Com es nota que s'apropen les eleccions municipals.
El mandat hauria d'estar limitat a dues vegades i prou. Quina democràcia Déu meu. Ara ja li diuen la democràcia bancària. Els uns manen i els altres obeeixen i fan veure que governen.
I PUNT
07/11/2018
21:58
GUARROS!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat