La Generalitat demana llicència per a bar-restaurant de l’edifici de la platja Llarga
  
Aquest dimecres el BOPT publicava la sol•licitud per part del departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, llicència d’ús provisional (art. 53 Text refós de la Llei d’urbanisme), per a l’ús de bar restaurant, en la finca situada a la Platja Llarga, de dues plantes, i 570m2.

Sorprèn aquesta petició de llicència, quan tot just s’ha conegut que la concessió no s’ha renovat als restaurants que hi havia, el Tòful de Mar i el Iot, i en aquest sentit han estat moltes les veus que han mostrat el seu malestar envers la Generalitat, davant la possibilitat que aquest indret passés a tenir un edifici més en estat d’abandonament i a formar part de la llista d'immobles fantasmes a Tarragona.

De fet, el passat dimarts, dia 20, tant PSC com PP, van portar el tancament d’aquests restaurants de la platja Llarga al Parlament. Segons explicava la diputada del PSC, Rosa Maria Ibarra, “traslladem al Govern la preocupació de moltíssima gent a Tarragona pel tancament aquest proper 30 de novembre d’ambdós establiments de la platja llarga. El mateix alcalde Ballesteros, interpretant aquest anhel tarragoní, ha demanat a la Generalitat que eviti el tancament d’ambdós restaurants i que es prorrogui la concessió administrativa per un període suficient com per garantir la seva viabilitat futura.” Per la seva part, el diputat del Partit Popular, Alejandro Fernández, es va manifestar en la mateixa línia “Tarragona no es pot permetre que el Iot i el Tòful, dos espais emblemàtics de la nostra ciutat, acabin tancats i abandonats com ha passat amb la Ciutat Residencial”. El diputat popular va demanar a la Generalitat que “revoqui el procés de tancament i prorrogui la concessió dels dos establiments fins que es faci la nova licitació i adjudicació dels edificis per tal d’evitar la degradació d’un entorn únic”.
Documentació addicional
Redacció TT - 22/11/2018 - 13:53h
Re despreci
23/11/2018
19:59
Sí, despreci dels tarragonins i tarragonines als responsables de la Generalitat per el abandonament de la Ciutat Residencial
tgna
23/11/2018
18:50
licitació i adjudicació
jee je jeeeeeee
despreci
22/11/2018
18:42
Cal tenir present que la joia de la Ciutat Residencial de Tarragona és una herència franquista i aquest pot ser el motiu del seu abandonament per part de la Genialitat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat