ICV s’oposa a la posada en marxa del pàrking Jaume I pel nou sobrecost que suposa
Arga Sentís: 'lamentablement encara no s’ha depurat cap responsabilitat en les irregularitats comeses en aquest equipament'
  
Iniciativa per Catalunya Verds troba desmesurat el sobrecost que per la ciutat tindrà la posada en marxa del pàrking Jaume I, donada a conèixer aquesta setmana per l’Ajuntament de Tarragona. Arga Sentís, portaveu d’ICV Tarragona, recorda a més que “lamentablement encara no s’ha depurat cap responsabilitat en les irregularitats comeses en aquest equipament, i recorda que Ballesteros va prometre una comissió d’investigació”. Sentís afirma que la seva formació defensa la “peatonalització de la Part Alta”, com a model que han seguit amb encert altres ciutats en els seus nuclis històrics. “La defensa de la mobilitat sostenible pren una importància cabdal en els nuclis antics de les ciutats, com a mesura de conservació de tot el patrimoni històric”. A més Sentís referma la barbaritat que suposa canalitzar tot el volum de cotxes que contempla acollir el pàrking Jaume I pel portal del Roser, “és un veritable disbarat” ha sentenciat la portaveu d’Iniciativa Tarragona.


Consens amb els veïns i veïnes de la part alta, en el marc del desplegament de la Llei de Barris

Iniciativa emplaça al consistori tarragoní a obrir un veritable diàleg amb tots els agents socials de la part alta per decidir quin ha de ser el futur del pàrking Jaume I. Iniciativa recorda que cal emmarcar el futur ús d’aquest equipament en el desplegament transversal de la Llei de Barris, que ja s’està desenvolupant al casc antic. “Conservar la part alta per garantir la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i com a element estratègic des del punt de vista turístic i de ciutat ha de ser una prioritat de primer ordre”, ha sentenciat Sentís.
Redacció TT - 24/05/2009 - 13:18h
veu ciutadana
25/05/2009
22:08
en todos los fraudes incluid el engaño es necesario coperadoes necesarios , y eso pasa aqui los cobardes que viven del engaño y de la mentira viven agenos a los problemas de lo demas no le importa ¿es legal el perking Jaime I , es licito qiue de inviertan casi o sin cais 30.000.000 millones de Eurosmny no funcione el parking ni se toimen medidas sobre el presunto delito de malversacion de caudales publicos , si eso es loqm ue apoyais pues , esom os retrata ,,sobre lo demas si teneis razones,...........pues ya sabeis preguntar al de cala garsa ,, quiza alguna v es os toque algunaexpropiuacion a ruina y tengais que salir de cas con lo puesto .
La Pantera Rosa
25/05/2009
13:09
GARZA,GARZA,GARAZA.........
Comentari eliminat
25/05/2009
12:40
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat