La mesquita prevista a Sant Pere i Sant Pau no rebrà l'autorització municipal
  
El Plenari del dia 28 tractarà la proposta de denegar l’aprovació inicial del Pla especial per a la implantació d’un nou centre de culte religiós al barri de Sant Pere i Sant Pau, presentat per la Comunitat Islàmica Assalam, perquè no compleix la normativa urbanística vigent, a la vista dels informes emesos pels diferents serveis municipals. Es tracta d’un local de planta baixa ubicat al carrer Miquel Servet, número 16, que forma part dels habitatges de la Cooperativa Tarraco.

Els informes dels tècnics municipals d’Urbanisme afirmen que en el pla especial que van presentar els sol•licitants per fer un centre de culte religiós, “el local no disposa d’un accés independent des de la via pública, és a dir, que s’hi hauria d’accedir a partir d’uns espais que són comunitaris del conjunt residencial i no serien privats i exclusius del centre religiós”.

L’article 100bis del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) de Tarragona exigeix als centres religiosos un accés independent des de l’exterior, des de la via pública on tota la ciutadania hi té accés.

El POUM estableix que per a la implantació de nous usos religiosos es requereix la tramitació i l’aprovació prèvia d’un pla especial, que haurà de complir amb el que determinen les normes urbanístiques i la legislació sectorial en matèria de centres de culte.
Redacció TT - 22/01/2019 - 16:20h
al Sr. de VOX
31/01/2019
08:42
Cuando entre VOX os váis a bajar los pantalones de la misma manera miserable en que se los bajan los demás.
Y Cuando entre VOX
24/01/2019
15:59
Pues cuando entre VOX en el Ayuntamiento aún lo tendremos mucho mejor porque son los únicos que miraran por Tarragona, porque si tenemos que confiar en lo que tenemos estamos vendidos. Hay que saber que muchos de otros partidos ya están pasándose a VOX.
no m'ho puc creure
23/01/2019
19:30
Que vagin a la Meca a resar.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.