L’Ajuntament de Tarragona demanarà a ADIF que doni prioritat a les obres de supressió del pas a nivell de la plaça dels Carros
Begoña Floria: “Els projectes de l’Estat són lents però volem que ADIF no s’encanti”
  
Aquest dilluns la Junta de Govern Local ha aprovat sol•licitar a ADIF, mitjançant una carta, que aquest doni prioritat a l’execució de les obres de supressió del pas a nivell de la plaça dels Carros. En el document el consistori demana que ADIF acceleri les obres del pas per a vianants i després que es faci el de vehicles.

Segons la portaveu de l’equip municipal, les últimes notícies que tenen és que la licitació de les obres serà immediata i esperen que l’adjudicació es faci a finals d’any. En aquest sentit, recordem que el passat 23 d’octubre, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Xavier Tarrés va presentar en roda de premsa el que seria el nou projecte del pas a nivell, i durant la mateixa va anunciar que les obres s’iniciarien entre la primavera i l’estiu d’aquest 2009. Floria ha manifestat que els projectes de l’Estat són lents però que aquest no s’ha aturat mai i ha expressat el seu desig de que ADIF no “s’encanti”.

El projecte consta de dues fases diferenciades, en primer lloc el pas exclusiu per a vianants, ciclistes i persones amb mobilitat reduïda. Escales mecàniques, escales fixes i rampes seran els elements arquitectònics presents i es situarà per sota les vies de la plaça dels Carros. A la segona fase, es tractarà de fer un pas per a vehicles de motor fora de l'àmbit de l'espai urbà. El traçat té un inici nord darrera dels edificis del Ministeri de Foment situat a la plaça dels Carros i el seu punt final sud davant de la rotonda en front de l'edifici de l'Autoritat Portuària.
Documentació addicional
Pili Domínguez - 25/05/2009 - 17:40h
Andreu
26/05/2009
22:09
Segons l'enciclopèdia catalana,
Pegat: Cosa sobreposada, com enganxada, a una altra i que no s'hi adiu, no hi lliga.

En altres paraules, això només farà que mai s'arribin a unificar les estacions de tren.
ciutadado
26/05/2009
10:59
Ma agradat l'enfoc queu donat
ummmmmmmmmmm
26/05/2009
00:31
Esto es contundecia.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat