Xavier Tarrès: “El nou estadi del Nàstic i la ciutat esportiva de Camp Clar es construiran simultàniament”
El tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona preveu que el projecte executiu estigui enllestit abans de finalitzar l’estiu
  
Xavier Tarrès ha manifestat aquest dimarts que l’Ajuntament de Tarragona està enllestint el projecte del nou estadi del Gimnàstic “tal i com s’havia previst, amb totes les grades, incloses les superiors”, contestant així una informació difosa per la cadena Ser en sentit contrari.

Tarrès ha reiterat que el Camp del Nàstic s’ubicarà a Camp Clar, amb una capacitat per a 17 mil espectadors i que es construirà simultàniament amb la ciutat esportiva.

Segons Tarrès, el projecte de la dues infraestructures esportives estarà enllestit abans de que finalitzi aquest estiu.

Recordem que el futur camp del Nàstic i la ciutat esportiva de Camp Clar es van pressupostar per part de l’Ajuntament en 30 milions d’euros i que estava previst que comencessin les obres a principis de 2009, posteriorment i “suposadament” degut a la crisi immobiliària es van endarrerir aquests terminis i l’Alcalde va assegurar a finals del mes de gener a TT que enguany es posaria la primera pedra i que a partir d’aquí, el termini d’execució, prèvia convocatòria d’un nou concurs, seria de 20 mesos i que la instal•lació es finançaria mitjançant la venda de terrenys públics de la Budallera, tot i que l'Ajuntament avançarà els diners, ja que el pressupost d'aquest 2009 contempla 10 milions d'euros pel futur complex esportiu de Camp Clar.

Finalment també recordem, que l’equip de govern va pagar a l’empresa Pai al novembre de 2008, més de 750 mil euros pel projecte inacabat del camp del Nàstic.
Redacció TT - 02/06/2009 - 18:31h
nastic
12/11/2010
15:16
visca el nastic
i visacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa catalunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Magi
08/06/2009
12:22
Tarragona municipal sense nàstic, si vole recuperar algun vot!!!
jo
08/06/2009
09:59
Tarres, no vulgui prometre, el que sap que es imposible. Voste practica la fugida cap endavant, ho fa més dificil, i llavors hi ha l'escusa per no poguer-lo fer. Sigui honrat i digui que el "cuerpo no está pa jotas".
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.