La Cambra qualifica d’èxit sense precedents al “Tarragona dtapes”, han estat servides més de 75.000 tapes
  
La Cambra de Tarragona ha mostrat aquest matí la seva satisfacció per l’excel•lent resposta al “Tarragona dtapes”. Una resposta que ha superat amb escreix totes les expectatives i objectius que s’havia fixat l’organització (la Corporació tarragonina i l’Associació d’Hostaleria).

Segons la Cambra amb les dades inicials a la mà durant els 18 dies del “Tarragona dtapes” els 30 establiments participants han servit més de 75.000 tapes.

Pel que fa a l’afluència de gent i la participació ciutadana aquesta ha superat les 7.000 persones, una xifra que també ha deixat curtes les previsions inicials.

Aquestes són les primeres dades d’una promoció sense precedents que ha servit per revitalitzar no només un sector, sinó que ha contribuït decisivament a assolir una projecció econòmica, social i de ciutat de gran valor en moments de recessió econòmica com els actuals.

Abans de que acabi aquesta setmana tindrà lloc una compareixença davant els mitjans de comunicació, per part dels impulsors de la iniciativa, per tal de, un cop valorat tot el projecte, donar a conèixer tots els detalls del que han estat aquests dies, identificar línies de millora, ressaltar els atractius i donar a conèixer quina serà la continuïtat del “Tarragona dtapes”.

Amb tot, Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha volgut agrair i insistir en l’alt nivell de compromís assolit pels restauradors participants, la confiança dels patrocinadors i, sobretot, l’excel•lent i desbordada resposta que ha donat la societat al primer “Tarragona dtapes”.
Redacció TT - 18/05/2009 - 16:49h
Albertus Magnus
20/05/2009
09:57
Pel fet de ser la primera experiència, se'ls ha de donar un vot de confiança. Si es vol fer quelcom semblant a d'altres latituds on això ja està més arrelat, caldria eliminar de soca-rel la típica (i trista) picaresca espanyola, amb la qual alguns esperaven "afaitar" a la possible nova clientela per allò del "si no tornen".
Qualitat, preus raonables i quantitats ben mesurades són l'assegurança de l'èxit.
Toni Vera
19/05/2009
19:00
Un altre exemple d'imaginació en temps de crisi, enhorabona!!!
tapista
18/05/2009
20:14
enhorabona i el proper any més i millor
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.