A les afores del petit poble del Baix Camp, Pratdip,a pocs quilòmetres del nucli urbà seguint la carretera que porta a Mora la Nova, a la part sudest de la Serra de Llaberia, envoltada de muntanyes i de verdor hi ha l’Ermita de Santa Marina de gran devoció popular.
En Carlos i la Carmen van arribar fa molts anys a les comarques tarragonines i es van enamorar d’aquest singular paisatge. I es van fer càrrec de la cura del santuari i del bar situat al costat mateix de l’ermita. Amb el pas del temps, el bar es va convertir en un restaurant i així, va néixer La Cuina d’en Carlos com un espai proper i familiar.
La formació de Carlos com a cuiner és autodidacta. La seva cuina és tradicional, cuina de sempre, catalana i de muntanya, que parteix de bons productes i respecta els seus sabors, amb elaboracions adients. Els seus plats són abundants i contundents i el protagonista principal són les carns de primera categoria, especialment la caça (civet de senglar, cassoleta de cèrvol).
El menjador senzill amb tons“vintage” i rustics, amb una capacitat per a unes 30 comensals. Gaudeix d’una agradable terrassa davant de l’ermita. Cal destacar l’àmplia gamma que tenen de vins i caves. També ofereix un gran assortit de whisky i gin tònics. El vi de la Casa és El Convidat, 9,00.
Entre les especialitats de la casa cal destacar els caragols a la llauna; els canelons; l’amanida de formatge de cabra; la llonganissa amb guarnició, el “xurrasco” de vedella amb guarnició. Els postres són casolans.
Ermita de Santa Marina. 43320 Pratdip. Tel.: 619 390 468 – 977 26 26 44. Horaris 13h a 15h. Tanca els dimecres. No acepta targetes. Aire condicionat. Terrassa.
Fèlix Llovell - 05/08/2021 - 09:34h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!