Cal destacar per la seva excel.lent gastronomia el restaurant de l’hotel Termes Montbrió en el que el nou xef Carlos Suñe ofereix un conjunt de plats una cuina tradicional mediterrània amb tocs personals i curada presentació dels plats. Ingredients ben treballats que aporten elaboracions plenes de sabors i textures, en format d’un menú d’estiu, pertriar el comensal entre 8 entrant, 8 segons i 5 postres.
Està deliciós el gaspatxo de síndria amb tàrtar de gambes, a l’igual que el risotto d’albergínia fumada i galeta de formatge amb taronja.
Boníssim i original el secret ibèric, caramel de vi i noodies cruixents. A l’altura del conjunt la tonyina teriyaki amb espinacs i el xai farcit amb Ideazabal i parmentiere de pastanaga. Plats tots ell per recordar.
De postres, el pastís de formatge amb maduixes i oreo i el milfulls de fruites amb escuma de cava.
Un altre opció és el menú Entrecôte Rocblanc amb un gustós entrecot de bou del país a la graella amb salsa secreta del xef amb cruixent de patates i amanida de nous amb salsa de mostassa i postres.
El restaurant gaudeix d’una agradable i romàntica terrassa a l’aire lliure pels sopars. La maître és Reme Moreno, que porta molts anys a la casa i te cura del servei amb professionalitat. La carta de vins té unes 60 referències.
Ctra. T-310, Km. 10,5. (43340) Montbrió del Camp. Tel.: 977 81 40 00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. hoteltermes@rocblanchotels.com Web: www.rocblanchotels.com
Fèlix Llovell - 20/08/2021 - 17:15h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!