Imar, a Cases d’Alcanar, cuina alternativa i avantguardista
  
El local, propietat d'Ivan Martín i Enrique García, va obrir en l'any 2007, estava inicialment enfocat com cerveseria / pizzería i a poc a poc es van anar incloent petits tocs d'innovació. Des de novembre de 2009 i fins a l'actualitat s'ha enfocat totalment com restaurant alternativa a Les Cases d’Alcanar, de la mà de dos importants professionals de la gastronomia, Juan Antonio Luongo (xef amb amplia veterania en els fogons de vaixells), a càrrec de la cuina i Javier Campo (abans, Les Algues, de Sant Carles de la Ràpita; i el Faro, de Vinaroz), a càrrec del menjador.

Situat en primera línia de mar, amb excel•lents vistes, en conseqüència, el restaurant Imar ofereix una decoració moderna minimalista, amb una capacitat per a uns 60 comensals.

La cuina és alternativa i avantguardista, destacant entre les seves especialitats entrants com els saquets de wan tung amb cuetes de crustacis i crema de rave daikon picant, 16.95; el foie fresc d'oca braseado amb fruites àcides i reducció de tokaji de tres puttonyos 14.95; l'amanida del mar negre amb arengada, 9.95; segons com el llom net de llobarro salvatge al vapor de bambú, crudité de verdurites i aroma de citronella i sechuan buttons, 19.95; els petits filets de roger amb puré de patata tintat en negre i oli de festuc, 11.95; les galtes del porc ibèric confitades a baixa temperatura amb flor de patata tricolor, 13.95; un carré d'anyell de llet en el seu suc amb reducció de vins de la terra alta, boniato gratinat i poma granny smith rostida 19.95.
A l'hora de les postres, les temptacions estan en el sensatex de xocolata, 5.95; el vertical de kefir amb fruites, 5.95; l'altra pinya colada, setinada amb “menjar blanc” de coco al rom de canya 5.95.

Imar ofereix també diàriament un menú per 14.95 euros i un menú degustació per 39.95 euros. El vi de la casa és G de V (D.O. Terra Alta), 5.95 (50 cl). En el celler, Javier Campo, que també exerceix de sommelier, té cura d’un centenar de referències de vins i caves i més d'una vintena de referències d'aigües de tot el món. Disposa de 3 varietats de pa d’elaboració pròpia. No té espai per a fumadors.

Direcció: c/ Lepanto, 18. 43569. Les Cases d’Alcanar. Telèfon: 977 73 59 96. Mòbil: 671 63 54 60. Horari: de 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:00 hores. Tancament setmanal: dilluns, 15 dies al febrer i 15 dies al novembre. Targetes de crèdit: Màster Card, 6000, Visa. Té aire condicionat, terrassa. Correu electrònic: restauranteimar@gmail.com web: www.restauranteimar.com
Fèlix Llovell - 14/07/2009 - 08:15h
Artur
19/08/2009
23:56
Un lloc de cuina innovadora però real, sense essencialismes creatius basats en el fum ni el boira. Bona cuina amb la creativitat per davant, però cuina real, sòlida, amb aportacions de cultures culinàries llunyanes que desperten tocs emotius en el comensal
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.