El Rincón de Asturias, restaurante marisqueria – braseria al Port Tarraco
  
Roberto Martínez, d’origen asturià, va venir a Catalunya, fa ja molts anys. Concretament a Altafulla va desenvolupar durant temps negocis de restauració, fins que coneix el gran projecte del Port Tarraco, la nova Marina de Tarragona.
Llavors, juntament amb la seva filla Carmen i pensant molt en ella i el seu futur, decideix deixar Altafulla i obrir, a l’any 2008, El Rincón de Asturias, un restaurant marisqueria en un punt estratègic d’aquest nou territori marítim de Tarragona.

Ell està a càrrec de la cuina i la Carmen Martínez porta la direcció de sala.
El local, molt lluminós i de decoració clàssica avantguardista, amb una capacitat per fins a 95 comensals, ofereix una línia de cuina asturiana i mediterrània.

Entre les especialitats de la carta cal esmentar l’amanida de foie fresc amb vinagreta de Mòdena, 14; la fideua mixta de peix i marisc, 14; les gambes de Tarragona, les cloïsses de Carril, l’arròs caldós de llagosta, els peixos, llobarro, aurada, etc., a la sal, s/m; el suquet de peix, 24; el filet de vedella, 21; l’entrecot al Cabrales, 28…

De dilluns a divendres, el restaurant ofereix als migdies un menú per 16,50 euros i de dilluns a diumenge un altre menú per 26 euros. També el comensal té l’opció d’un menú degustació a base de peixos del mercat i mariscs, que en aquest cas el cost varia segons els preus del mercat de la matèria prima.
El local disposa de menjador per a fumadors.

Carmen Martínez té també cura del celler del restaurant en el que hi ha una trentena de vins i caves diferents.
El nombre de varietats de pa és de 4, d’elaboració pròpia.
Cal destacar també la recent inauguració, d’una braseria al mateix costat del restaurant marisqueria, que amplia i complementa l’oferta gastronòmica d’aquest establiment, ja que en el nou local, continuació de l’actual, s’ofereixen carns típiques d’Astúries, Galícia i els Pirineus, fetes al grill.

Naturalment, a les nits d’estiu, la terrassa i la carpa de El Rincón de Asturias resulta un lloc ideal per assaborir qualsevol de les especialitats esmentades, contemplant els vaixells de luxe amarrats al moll i, de fons, la ciutat de Tarragona.

Direcció: Port Tarraco Moll de Lleida, 14. 43004 Tarragona. Tel.: 977 22 55 12 - 606 01 32 17. No tanca. Targetes de crèdit: 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Serveis: aire condicionat, aparcament, terrassa i carpa. Menjador privat per fins a 30 comensals.
Correu electrònic: malloartist@hotmail.com
Fèlix Llovell - 18/07/2009 - 18:24h
ljh
07/12/2013
21:12
dsrh
Jose
05/11/2010
18:11
todo etupendo!!! un 10!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.