0 comentaris
22:45
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Masia Crusells (Reus) rep als Gourmets de Tarragona
  
A l’any 1972, els germans Mariano i José Miguel Brea van posar en marxa, a les afores de la capital del Baix Camp, un restaurant a peu de la carretera Reus Tarragona, que portaria el nom de Masia Crusells. Més tard, els altres germans, Guillermo, Fernando i Jesús se sumarien a la tasca i actualment, els 5 germans Miguel Brea continuen en aquest acreditat establiment de restauració, al costat del qual s’està construint un hotel de 4 estrelles que es preveu s’inaugurarà l’any que ve.

Els Gourmets de Tarragona van triar aquest restaurant pel sopar del mes juliol i celebrar la festa d’estiu, per la qual cosa va anar acompanyats de les seves parelles.

A l’arribada dels comensals van ser rebut amb un cava brut rosat Lavit Segura Viudas, de benvinguda i un saborós aperitiu en el que es va poder degustar canapés especials, pinxo de pinya natural amb pernil ibèric; xupito de sopa de meló i cullereta de puré d’escalivada amb taco d’arengada.

Seguidament, ja asseguts, el gourmets van escoltar a l’invitat d’honor que en aquest sopar va ser el president de la CEPTA, J. Antonio Belmonte, que va parlar del moment econòmic actual i de les perspectives de futur.

A continuació es va servir el menú, ben elaborat pels xefs de Masia Crusells, Marino i Guillermo, que es va iniciar amb una crema de carbassó amb gamba vermella i aroma de porros, seguit d’una suprema de llobarro sobre llit de verduretes julianes en papillot, per culminar amb una cuixa de corder lletó farcida de fruits del bosc.

Com a l’hora de les postres es va servir un gelat artesà de cacauet dolç i salat banyat de xocolata belga i una fornada d’ametlla i poma amb crema caramel•litzada.

Els vins per regar aquest àpat van ser aportats per el celler Josep Foraster, de Montblanc, assistint al sopar la Juliette que, acompanyada del distribuïdor, Josep Villena, va explicar cada un dels vins blancs i negre oferts. Per a les postres es va servir el cava brut reserva Bolet, de l’Alt Penedès.
Acabat el sopar, l’invitat d’honor, J. Antonio Belmonte i el president del gourmets, Emili Mateu, van lliurar el diploma que acredita el pas de l’entitat gastronòmica tarragonina al germans Miguel Brea.

Direcció: Carretera Reus-Tarragona, km. 1. Tel.: 977 75 40 60 i 977 77 24 12. Fax: 977 77 24 12. 43204 Reus. Correu electrònic: masiacrusells@orangemail.es www.masiacrusells.com
Fèlix Llovell - 09/08/2009 - 22:45h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.