0 comentaris
17:21
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Terrat de Tarragona i Cava Berdié s’uneixen per fer un tast-maridatge solidari
  
El restaurant El Terrat, tot un referent a Tarragona, ha celebrat darrerament un sopar tast maridatge amb Cava Berdié, participant els integrants, el Sergi, el Robert i la Montse Jovani.
Concretament es va oferir als comensals una fusió d'aromes, sabors i textures, tot combinant plats d'en Jordi Boronat, amb els cinc tipus de cava Berdié.
Totes aquestes diferents unions van ser explicades detalladament per l’Àngel Garcia Petit, enòleg i col•laborador de la revista Descobrir Cuina, recolzat per la sumiller i cap de sala del restaurant, Laura Recasens.

El contrapunt que marca la diferència d’aquest sopar maridatge, és que El Terrat s’ha volgut solidaritzar amb Cava Berdié en el seu projecte “5Caves 5Projectes” en el que els seus cinc caves s’uneixen amb cinc ONG,s diferents, d’aquesta manera un 7% del import del sopar es va destinar a aquestes cinc ONG,s.

El menú degustació d’aquest tast-maridatge solidari es va iniciar amb una amanida de carpaccio de bacallà fumat amb tàrtar d’anxoves de l’Escala, acompanyat del Cava Berdié Brut Nature.Després, pop a la gallega amb patata cruixent, ceps saltats i crema de coco, regat amb Cava Berdié Gran Reserva Brut Nature. A continuació, llobarro amb cítrics, mojo d’ametlles i alls tendres en tempura, amb Cava Berdié Reserva Brut Nature; i secret de porc ibèric lacat amb mel, soja i una pasta fullada de gerds, maridat amb Cava Berdié Brut Rosé. A l’hora de les postres, la micromacedonia amb infusió de te Lama Tíbet i gelat d’orxata i pastís de formatge amb cremós de mascarpone, maduixes i gelat de pebre de Sechuan, els dos postres regats amb Cava Berdié Brut Rupestre.
Fèlix Llovell - 16/08/2009 - 17:21h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.