Reus Fusió, cuina de fusió en un ambient chillout, a Reus
  
El jove Llorens Muñoz el van conèixer fa ja bastants anys quan va obrir a la part alta de Tarragona, a dos passos de la catedral, el restaurant Barhaus. Oriünd de Mont-roig del Camp, estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, més tard a la Universitat de Gestió Hotelera de Bellaterra i, després de diverses “estades” a Nova York, Anglaterra i Barcelona, guanya el concurs del Col•legi d’Arquitectes i inaugura el restaurant Barhaus, a finals de l’any 1997. Les seves inquietuds el van portar a un altre restaurant a l’Albiol, que porta per nom Villa Urrutia.

Ara, sense abandonar Villa Urrutia que es destina més a bodes i banquets, retroben a Llorens a Reus. En una antiga fàbrica de concentrats de sucs en un entorn modernista, ha creat un ambient molt modern i relaxat, amb zones chillout i carpes de fusta, jardí amb piscina i grans arbres, on el client pot imaginar que està en un país tropical. L'establiment també disposa de salons interiors amb alts sostres i llum natural, en un ambient càlid i tranquil. I organitza sessions de diferents dj, i actuacions en directe, festes privades i una gran oferta de cocktails.

Obert fa uns mesos (2009), Reus Fusió ofereix una línia de cuina de fusió, com plats de diversos paises, com el Marroc, Tunis, França, Grècia, orientals, etc., i també catalans, que elabora la cap de cuina Arantxa Solans Marin i es presenten en aquest original ambient d'estil de decoració chillout. La capacitat és per a 90 comensals i la direcció del menjador corre a càrrec de Noemí Gran. Disposa de menjador per a fumadors. Numero aproximat de vins i caves distints del celler és de 70, que estan a cura del sumiller: Claudio Potorot. El vi de la casa és el Akyles, 13,50?. El nombre de varietats de pa és de 8, tots ells d'elaboració pròpia.

Les especialitats culinàries són el couscous de verdures amb ou, 8,50; tagin d'escopinyes de gallet, 6,80; cargols del xef, 10,00; tagin de cua de bou, 14,00; arròs negre amb petxines de pelegrí.13,50; humus amb bacallà; 16,00; pop a la brasa, 12,50; arròs amb ànec i escamarlans, 16,20.
A l'hora de les postres, les temptacions més suggeridores són l'assortiment de rebosteria, 6,00; menjar blanc, 4,00; sorbet de pinya colada, 3,80. Reus Fusió també ofereix un menú per 28,00 euros i un menú degustació al preu de 36,00.

Direcció: Passeig Mata, 36 baixos. 43202 Reus. Telefono: 977277474. Fax:977277473. Horari: de 12:00 a 03:00 hores. Tancament setmanal: dimarts. Targetes de crèdit: American Express. 4b. Diners. Màster Card. 6000. Visa. Té aire condicionat. Terrassa. 4 menjadors privats per a fins a 12/90 comensals. Admet gossos. e-mail:restaurant@reusfusio.cat web:www.reusfusio.cat
Fèlix Llovell - 23/08/2009 - 13:33h
MARIA
30/10/2010
21:25
Hace un par de semanas, tube la ocasion de ir al reus fusio.........."""""" que bonito lugar y que variedad de sabores """"""" gracias FUSIO
carme
13/10/2009
13:54
un menjar variat per tots els paladars i ben currat un bon servei i bon celler.
val la pena anar-hi
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.