Els Gourmets de Tarragona gaudeixen d’un sopar excepcional a Vichy Catalan
El sopar del mes d’octubre de l’Associació dels Gourmets de Tarragona ha estat certament excepcional, ja que l’entitat gastronòmica tarragonina ha gaudit d’un gran sopar, elaborat per un acreditat xef, en Pere Vilalta, del restaurant ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/11/2009 - 21:02h
Peixerot, tota una institució a Vilanova i la Geltrú
És una institució inqüestionable a Vilanova i la Geltrú, amb una llarga i positiva història. El restaurant de Jordi Mestres arranca de l’any 1918, amb una situació privilegiada, davant del port, ocupant un edifici de façana blanca i vela ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/10/2009 - 12:11h
El restaurant Esmarris (Dolce Sitges) presenta la carta de tardor
El restaurant Esmarris, del hotel Dolce Sitges, ha presentat fa pocs dies la nova carta de tardor, que correspon a un renovat concepte culinari per aquests proper mesos. En la recerca d’augmentar la seva qualitat gastronòmica, seguint les ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/10/2009 - 10:52h
Arena, closques i cava a la riba del Mediterrani
Quan encara no ha entrat el fred i és agradable encara estar en una terrassa amb vistes, tenim una de les propostes més temptadores d’aquest dies de tardor: ampolla de cava per a dos, un súper plat de mariscs de closca per a xuclar-se els dits ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/10/2009 - 10:21h
Cuiners: Entre l'art i la rendibilitat
Del mercat a la cuina i de la cuina al plat: és en aquest circuit on els menús i els plats o triomfen o resten en la mitjania, i quan esdevenen o rentables o, pel contrari, ruïnosos malgrat un preu de venda car. Ambdues categories, qualitat i ... » continuar
Redacció TT - 05/10/2009 - 10:24h
Menjar exquisidament al cel de l’Hospitalet de Llobregat: EVO
El restaurant EVO està situat en la cúpula acristalada de l'Hotel Hesperia Tower, tocant el cel. La seva direcció gastronòmica està a càrrec del prestigiós xef Santi Santamaría, guardonat amb tres estrelles Michelín en el seu restaurant Can ... » continuar
Fèlix Llovell - 02/10/2009 - 23:59h
El Pa Torrat, a Castellvell, més de 25 anys fent bona cuina
El restaurant El Pa Torrat està situat a l'entrada de la població de Castellvell del Camp, a només a dos kilòmetres de Reus, una petita vila el Baix Camp, entre el mar i la muntanya, que manté l’activitat agrícola gràcies a la producció ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/09/2009 - 10:25h
L'espineta amb cargolins
Ingredients -1/2 kg d'espineta - 1kg de cargolins -1 bitxo petit -farigola - 1 ceba - 3 tomàquets madurs - 3 patates - sal i oli d'oliva Per a la picada: - un grapat d'ametlles torrades - safrà, julivert - 3 grans d'all - 1 gotet de vi ... » continuar
Maribel Álvaro - 22/09/2009 - 00:09h
Gastro-bar i espai gastronòmic: 20 a la Rambla
Fa anys que els gourmands de les comarques tarragonines van descobrir el bon fer davant els fogons d'aquest jove xef, Juan Diego, ple d'inquietuds i possibilitats, autor d’unes elaboracions de cuina creativa molt interessant. Els últims anys els ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/09/2009 - 18:48h
La  Masia de l’Era, a la Riera de Gaià
Araceli Paez va descobrir a l’any 1993 aquesta vella masia pairal, situada al bell cor de la petita població de La Riera, que té més de dos-cents anys i, convenientment arreglada, la va convertir, comptant amb el suport dels seus fills, en un ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/09/2009 - 11:58h
1 ...76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 90
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.