El Racó del Port (Rooswant) amb nova direcció i nova cuina
El Racó del Port inicia la seva singladura el passat mes de juliol com una continuació de les magnífiques instal•lacions del restaurant Rooswand, obert des de l’any 2007 i situat al moll B4 de la Marina Port Tàrraco, de Tarragona. Això sí, ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/08/2009 - 10:08h
III NIT D’ÒPERA I MOËT BONMONT
El Club de Bonmont, a Mont-roig del Camp, va celebrar aquest dissabte, al vespre, a partir de les 21 hores, la “III Nit d’Òpera i Möet”, patrocinada per aquest acreditadísim champange francès. Opera i gastronomia, ja que davant ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/08/2009 - 13:46h
Reus Fusió, cuina de fusió en un ambient chillout, a Reus
El jove Llorens Muñoz el van conèixer fa ja bastants anys quan va obrir a la part alta de Tarragona, a dos passos de la catedral, el restaurant Barhaus. Oriünd de Mont-roig del Camp, estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, més ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/08/2009 - 13:33h
Brisa (Tamarit Park Ressort), un restaurant recomanable en un càmping
Sovint quan parlem de restaurants de càmping i de vora platja pensem en “xiringuitos” i establiments de poca entitat gastronòmica. Afortunadament però, no sempre és així i cal esmentar que hi ha llocs realment remarcables. Aquest és el cas ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/08/2009 - 17:28h
El Terrat de Tarragona i Cava Berdié s’uneixen per fer un tast-maridatge solidari
El restaurant El Terrat, tot un referent a Tarragona, ha celebrat darrerament un sopar tast maridatge amb Cava Berdié, participant els integrants, el Sergi, el Robert i la Montse Jovani. Concretament es va oferir als comensals una fusió d'aromes, ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/08/2009 - 17:21h
Plantar els calçots a finals d’agost  millora la qualitat i la producció
L’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) ha dut a terme un assaig amb l’hortalissa del calçot amb l’objectiu de millorar-ne el conreu. L’estudi, encarregat pel Consell Comarcal de l’Alt Camp, constata que plantant els ... » continuar
Redacció TT - 10/08/2009 - 18:58h
Masia Crusells (Reus) rep als Gourmets de Tarragona
A l’any 1972, els germans Mariano i José Miguel Brea van posar en marxa, a les afores de la capital del Baix Camp, un restaurant a peu de la carretera Reus Tarragona, que portaria el nom de Masia Crusells. Més tard, els altres germans, Guillermo, ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/08/2009 - 22:45h
Festa del 30 aniversari del Faristol
El Faristol, de l’Agustí Martí i la seva esposa Lynne Proctor, sempre ha sigut quelcom diferent, molt més que un restaurant, un espai únic a Altafulla on es troba). Un lloc on gaudir d’una casa d’indianos del segle XVIII. El seu jardí, el ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/08/2009 - 11:50h
D&D espai gastronòmic del Casino Tarragona
El Casino Tarragona ha obert, fa uns mesos, un espai gastronòmic que les nits de divendres i dissabtes es converteix en un exclusiu club amb música en viu. La fórmula és Dinner and Dancing, en la que es combina la gastronomia i la música, que en ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/07/2009 - 11:09h
El Rincón de Asturias,  restaurante marisqueria – braseria al Port Tarraco
Roberto Martínez, d’origen asturià, va venir a Catalunya, fa ja molts anys. Concretament a Altafulla va desenvolupar durant temps negocis de restauració, fins que coneix el gran projecte del Port Tarraco, la nova Marina de Tarragona. Llavors, ... » continuar
Fèlix Llovell - 18/07/2009 - 18:24h
1 ...77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 90
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.