Brisa (Tamarit Park Ressort), un restaurant recomanable en un càmping
Sovint quan parlem de restaurants de càmping i de vora platja pensem en “xiringuitos” i establiments de poca entitat gastronòmica. Afortunadament però, no sempre és així i cal esmentar que hi ha llocs realment remarcables. Aquest és el cas ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/08/2009 - 17:28h
El Terrat de Tarragona i Cava Berdié s’uneixen per fer un tast-maridatge solidari
El restaurant El Terrat, tot un referent a Tarragona, ha celebrat darrerament un sopar tast maridatge amb Cava Berdié, participant els integrants, el Sergi, el Robert i la Montse Jovani. Concretament es va oferir als comensals una fusió d'aromes, ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/08/2009 - 17:21h
Plantar els calçots a finals d’agost  millora la qualitat i la producció
L’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) ha dut a terme un assaig amb l’hortalissa del calçot amb l’objectiu de millorar-ne el conreu. L’estudi, encarregat pel Consell Comarcal de l’Alt Camp, constata que plantant els ... » continuar
Redacció TT - 10/08/2009 - 18:58h
Masia Crusells (Reus) rep als Gourmets de Tarragona
A l’any 1972, els germans Mariano i José Miguel Brea van posar en marxa, a les afores de la capital del Baix Camp, un restaurant a peu de la carretera Reus Tarragona, que portaria el nom de Masia Crusells. Més tard, els altres germans, Guillermo, ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/08/2009 - 22:45h
Festa del 30 aniversari del Faristol
El Faristol, de l’Agustí Martí i la seva esposa Lynne Proctor, sempre ha sigut quelcom diferent, molt més que un restaurant, un espai únic a Altafulla on es troba). Un lloc on gaudir d’una casa d’indianos del segle XVIII. El seu jardí, el ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/08/2009 - 11:50h
D&D espai gastronòmic del Casino Tarragona
El Casino Tarragona ha obert, fa uns mesos, un espai gastronòmic que les nits de divendres i dissabtes es converteix en un exclusiu club amb música en viu. La fórmula és Dinner and Dancing, en la que es combina la gastronomia i la música, que en ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/07/2009 - 11:09h
El Rincón de Asturias,  restaurante marisqueria – braseria al Port Tarraco
Roberto Martínez, d’origen asturià, va venir a Catalunya, fa ja molts anys. Concretament a Altafulla va desenvolupar durant temps negocis de restauració, fins que coneix el gran projecte del Port Tarraco, la nova Marina de Tarragona. Llavors, ... » continuar
Fèlix Llovell - 18/07/2009 - 18:24h
Imar, a Cases d’Alcanar, cuina alternativa i avantguardista
El local, propietat d'Ivan Martín i Enrique García, va obrir en l'any 2007, estava inicialment enfocat com cerveseria / pizzería i a poc a poc es van anar incloent petits tocs d'innovació. Des de novembre de 2009 i fins a l'actualitat s'ha ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/07/2009 - 08:15h
Els Gourmets de Tarragona visiten el Joila, de Coma-ruga
Els Gourmets de Tarragona van visitar, en el sopar del passat mes de juny, el restaurant Joila, situat a l’a l'entrada de Coma-ruga (El Vendrell), pràcticament al costat del pont del tren, amb més de 30 anys d'història i amb un gran futur. ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/07/2009 - 11:48h
Obre les portes el Gran Palas, el millor hotel de la Costa Daurada
Per fi la Costa Daurada central compta amb un gran hotel de alt standing de la categoría de cinc estrelles. Inaugurat fa pocs mesos a la Pineda, de Vila-Seca, a menys de 10 km. de Tarragona, el Gran Palas és el somni fet realitat d’Indaleci ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/06/2009 - 12:19h
1 ...77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 90
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.