Bruixes de Burriac, en el marc encantador del Gran Claustre
Va ser el mes de març del 2004 quan es va inaugurar, en el centre històric d’Altafulla, l’hotel Gran Claustre, localitzat en un singular edifici que va pertànyer al clergat, en el casc antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/04/2009 - 09:34h
La Masia de la Platja, la bona cuina autòctona a Calafell
Situat al centre de Calafell, a prop de la platja, aquest restaurant ofereix una cuina autòctona, molt ben feta, amb plats tradicionals que estan per sucar-hi pa. Els peixos i el marisc de la zona són el protagonistes d’aquestes suculentes ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/04/2009 - 23:36h
El restaurant El Bosc, de Banyeres del Penedès, rep als Gourmets de Tarragona
En Jordi Raventós, des de ben petit, i més tard la Susan, s’han vist sempre envoltats i atrapats per l'apassionant món de la restauració i, mica a mica, han anat orientant la seva formació en aquesta línia. El seu punt de partida en aquest ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/04/2009 - 23:03h
Cursos de “cata” a La Cucanya
El restaurant La Cucanya, un dels més prestigiosos de Vilanova i la Geltrú (7,5/10 a la Guia Gourmand 2009), situat a les afores de la població, en un bell paratge certament idílic sobre el mar amb vistes esplèndides i àmplies terrasses ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/04/2009 - 19:04h
La cuina d’en Carles Llobet al restaurant Arcs
A l’any 2004, Tarragona va retrobar, afortunadament, amb un del seus fills, en Carles Llobet, un acreditat xef tarragoní que després d’un periple d’haver passat per diferents restaurants de fora de la seva ciutat, va tornar a ella, en un dels ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/04/2009 - 10:55h
Nova edició de la revista Gastronomia i Turismo, número 131
Ja tenim amb nosaltres la darrera edició de la revista Gastronomia i Turisme, corresponent al primer trimestre de l’any actual (gener/març) i que és el número 131. Editada per l’Associació Costa Daurada Gastronòmica i Turística i produida ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/04/2009 - 10:16h
Cuina deltaica, en el restaurant Rull de Deltebre
El Delta de l'Ebre és un dels paratges més singulars de Catalunya, tant pels seus paisatges, tradicions i costums com per la seva gastronomia. Molt condicionats als productes autòctons, diversos restaurants de les poblacions del Delta ofereixen ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/04/2009 - 09:24h
Joila, més de 30 anys de bona cuina a Coma-ruga
A l'entrada de Coma-ruga, pràcticament al costat del pont del tren hi trobem el restaurant Joila, amb 32 anys d'història i amb un gran futur, perquè l'establiment ha sabut posar-se al dia i renovar-se totalment, no només en el que fa referència ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/04/2009 - 20:30h
La Glorieta del Castell, a la plaça del Castell, de Reus
Des del juny de l’any 1991, als peus de la Prioral de Sant Pere, de Reus, en una plaça tan emblemàtica com la plaça del Castell i a dues passes de l’Ajuntament i de la plaça Mercadal, centre de la ciutat per excel•lència, Antonio Escaño ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/04/2009 - 23:40h
Ca La Peirona, a Vilaplana, la bona cuina de sempre
A la Maria Mercè Serres li agradava molt la cuina, des de sempre, encara que a la família no hi havia cap antecedent restaurador. L’art dels fogons el va aprendre a casa, de la seva àvia, de la seva mare i, quan es va casar amb el Joan Maria ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/03/2009 - 20:56h
1 ...80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.