La Grava, del Morell, i l'Hotel Andorra Park, del Principat d'Andorra, designats Restaurant i Hotel de l'any 2009
El passat dimecres, dia 14 de gener, va tenir lloc al restaurant La Grava, del Morell, la presentació de l’edició d’enguany, 2009, de la “Guia Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès”, dirigida i realitzada pels periodistes tarragonins Fèlix Llovell, i Ramon Segú, i editada, per Arola Editors.
La presentació va anar a càrrec del prestigiós xef gironí, Joan Roca, del restaurant El Celler de Can Roca (2 estrelles Michelin). Durant la presentació a les autoritats i premsa, es van lliurar les distincions del 2009 que la Guia Gourmand atorga en reconeixement a la tasca ben feta. En aquesta edició els reconeguts van ser El Restaurant la Grava, del Morell, com el Restaurant de l’Any per la seva tasca al capdavant d’una cuina pública. D’altra banda, el títol Hotel de l’Any va ser per l’Hotel Andorra Park, del Principat d’Andorra, un establiment hoteler de cinc estrelles, amb molt d’encant i renovat recentment.
L’edició 2009 de la Guia Gourmand, que és la divuitena, la podeu trobar en llengua catalana (color de tapa marrón) i en llengua castellana (color de tapa blava) a un preu de 20.-€. La guia dóna àmplia informació sobre els millors restaurants, i hotels del país i de fora. en total recomana més de 600 establiments.
A les comarques tarragonines, els millors restaurants, segons la Guia Gourmand 2009, són: Can Bosch, Joan Gatell, la Gigantea, Giorgio, La Grava, Les Bruixes de Burriac, Morros i les Moles.
Maribel Álvaro - 15/01/2009 - 20:35h